Gde u Nišu izlaze ljubitelji sporta i dobre zabave?

Balkan Bet Nis

Jesen, kiša i hladno vreme učinili su da se zabava ponovo vrati u zatvoren prostor, a lokali Balkan Bet sportskih kladionica i automat klubova su među omiljenim mestima za izlazak Nišlija.

Ukoliko već niste, pravi je trenutak da ih posetite.

Ovaj renomirani brend, u Nišu je prisutan već punih pet godina i danas predstavlja sinonim za dobru zabavu. Lokali Balkan Beta nalaze se na dve lokacije u Nišu, u ulici Bulevar Medijana 21 u okviru retail centra STOP SHOP, kao i u ulici Bulevar Dr. Zorana Đinđića 21. Bez obzira u koji od navedena dva lokala se uputite, očekuju vas odlične kvote na sportsko klađenje i klađenje uživo, igre na slot aparatima i mogućnost da na njima osvojite džekpot do 15 miliona dinara, ali i virtuelne igre koje su naročito omiljene kod pripadnica lepšeg pola.

I ne samo to…

Ono što je zajedničko za sve lokale Balkan Beta, jesu sigurnost, vrhunski nivo usluge i kvalitetna ponuda pića. Zbog toga, motiv da svratite do Balkan Beta ne mora isključivo biti strast prema klađenju ili neka od aktuelnih promocija, već i mogućnost da se u prijatnom ambijentu opustite sa svojom ekipom. Započnite dan šoljicom espressa za samo 60 dinara ili uživajte u jedinstvenom ugođaju prenosa utakmice, uz Heineken pivo po ceni od 180 dinara. Ukoliko preferirate neka druga, dostupna su vam i ostala piva iz Heineken asortimana.

Ukoliko vas dobra atmosfera ili razgovor sa prijateljima povedu u smeru da ne stignete da uplatite tiket, bez brige!

Balkan Bet je celokupnu svoju ponudu preneo i u virtuelni prostor, a online kladionica nalazi se na jedan klik od vas.

Na vama je samo da odlučite – da li ste više za virtuelnu zabavu ili provod uživo?