orthoexpert Dr sci med Dušan Đorđević

Specijalistička ortopedska ordinacija “OrthoExpert 018”

OrthoExpert je specijalistička ortopedska ordinacija čiji su stručnjaci iz oblasti ortopedije i traumatologije na raspolaganju pacijentima u Nišu. 
tepih centar

Tepih Centar

Tepih Centar se bavi uvozom i distribucijom podnih obloga za kućne i komercijalne potrebe renomiranih svetskih proizvođača.

Prenoćište “Lira Excellent”

Prenoćište "Lira Excellent" se nalazi u delu grada koji je vrlo miran i bez saobraćajne gužve, a vrlo blizu samom centru grada.

Restoran “Bravado”

Restoran „Bravado“ predstavlja restoran namenjen onima koji pod odlukom „danas nećemo ručati kod kuće“ podrazumevaju nešto više od obične promene ambijenta.

PVC i ALU stolarija “ALMI”

Firma Almi osnovana je 1995. godine u Nišu kao samostalna zanatska radnja. Bavi proizvodnjom i ugradnjom aluminijumske i PVC stolarije.
auto servis kine

Auto servis “Kine auto” – reglaža trapa

"Auto servisa Kine Auto" je počeo sa radom  davne 1980 godine u Nišu u maloj majstorskoj radionici.
Kafana Mojkovački dukat

Kafana “Mojkovački dukat”

Kafana Mojkovački dukat je za kratko vreme postala mesto brojnih sastanaka, porodičnih okupljanja, slavlja i svih lepih trenutaka.
Kafana Bosfor

Kafana “Bosfor”

Ukoliko ste se umorili od posla, buke i užurbanosti za samo 15 minuta vožnje od centra Niša na ulazu u Nišku Banju, dodjite u Kafanu Bosfor
restoran Manojlo

Restoran “Manojlo”

Dobrodošli u novootvoreni restoran Manojlo, restoran tradicionalne srpske kuhinje, nastao iz ljubavi prema ugostiteljstvu, hrani i tradiciji.
aktiv fizikal niska banja

Centar fizikalne terapije “AKTIV FIZIKAL”

Centar fizikalne terapije Aktiv fizikal nalazi se u centru Niške Banje i posvećen je pružanju stručne rehabilitacije kroz fizikalnu terapiju

NAJNOVIJE FIRME

Vrtic Meda

NAJNOVIJE VESTI

DEŠAVANJA

Podelite prijateljima