Pokloni za žene – od simboličnih do luksuznih

poklon
Foto: Pixabay.com

Kada se približava važan datum, bilo da je to rođendan, Nova godina, Osmi mart, godišnjica veze ili braka, sigurno vas muči pitanje šta da poklonite ženi?

Ponekad je dovoljan samo simboličan poklon kao znak pažnje ili kreativan poklon koji će joj izmamiti osmeh. Za specijalne prilike treba ipak razmisliti o vrednijim stvarima. Koliko dobro poznajete žensku osobu kojoj pripremate pokon je izuzetno bitan faktor prilikom izbora. Ukoliko ne poznajete najbolje njen ukus, posavetujte se sa njenom sestrom ili drugaricom. Pokloni za žene ponekad predstavljaju pravi izazov onome ko treba da ih kupi, ali uz naše savete sve će biti lakše.

Simbolični pokloni za žene – važan je znak pažnje

Ništa neće izmamiti osmeh i beskrajne simpatije kod žene od malog znaka pažnje bez ikakvog povoda. Možete joj kupiti buket cveća, omiljenu čokoladu ili kartu za bioskop. Nećete potrošiti mnogo novca, a ona će ceniti vaš trud. Samo vodite računa ako ne jede slatko ili je alergična na cveće, možda prouzrokujete kontraefekat. Ukoliko je ipak povod neki važan datum, širom otvorite oči nekoliko dana pre nego što konačno napravite izbor, pa čak i nekoliko nedelja unapred. Razmišljaljte o stvarima za kuću, kao što su jastučići sa personalizovanim porukama, ramovi za slike, podmetači za šolje ili set mirišljavih sveća. Druga opcija su lične stvari, samo za nju. Možete joj kupiti ogledalo za šminkanje, set lakova, neseser, torbu za laptop, kozmetički set za kupanje, majicu sa šaljivom porukom, notes itd.

ogledalo
Foto: Pixabay.com

Kada treba da kupite poklon koleginici, imajte na umu da se reklamni materijal sve češće prilagođava ženama. Tako joj možete naručiti set za manikir ili kišobran sa logotipom firme, ili jednostavno pogledati top 6 predloga za savršen reklamni materijal za dame. Ako skupite novac kao kolektiv, možete svoju koleginicu obradovati zaista vrednim i autentičnim poklonom.

Kreativni pokloni kojima ćete izmamiti ženi osmeh

Rođendanske ili novogodišnje čestitke sa šaljivim porukama uvek će biti vaš kec iz rukava kada želite da obradujete ženu koja voli neobične stvari. Međutim, možete to isto učiniti i sa poklonom. Ukoliko je ljubitelj fotografije i prati trendove na Instagramu i Tik Toku, možete joj kupiti rekvizite za slikanje: selfi štap, držač za telefon, ring light, filmsku klapu itd. Za žene koje vole putovanja, idealan poklon može biti greb-greb mapa, jastuk za putovanje ili futrola za pasoš. Žene koje vole vino možete nasmejati poklonom kao što je katanac za flašu, a one koje su zaljubljene u kuhinju neobičnom keceljom ili kuvarom sa nesvakidašnjim receptima. Ako kupujete poklon devojci ili ženi, potražite na internetu Igru istine. Odlično ćete se zabaviti i učiniti vaš odnos otvorenijim.

fotoaparat
Foto: Pixabay.com

Luksuzni pokloni za žene

Za specijalne prilike potrebni su i specijalni pokloni za žene. Sigurno ćete birati poklon u zavisnosti od budžeta kojim raspolažete, ali jubilarna godišnjica ili neki sličan povod “zahtevaju” luksuznije poklone. Možete igrati na sigurno i kupiti parfem, kaput ili neki drugi vredan komad odeće, markiranu tašnu, telefon, ručni sat ili nakit (ogrlicu, narukvicu, minđuše). Poklon koji odiše glamurom i elegancijom je pakovanje čokolade sa ružama. Najfiniji komadi belgijske čokolade od čistog kakaoa, obogaćeni lešnicima, pistaćima, marcipanom i likerima vrhunskog kvaliteta uz opojan miris ruža, potpuno će opčiniti svaku ženu. Ženama koje vole umetnost možete pokloniti sliku sa potpisom autora ili omiljenu knjigu u nestandarnom izdanju, sa kožnim povezom, potpisom  autora, posebne štampe u limitiranom izdanju. Ukoliko žena vodi zdrav život, bavi se fizičkom aktivnošću i ima dovoljno prostora u stanu, možete joj pokloniti traku za trčanje.

Ipak, možda ništa nije bolji poklon za specijalnu priliku od putovanja. Možete uplatiti romantični vikend za dvoje u wellness i spa centru u okolini svog grada, nekoliko dana u evropskim metropolama ili letovanje usred zime na egzotičnim destinacijama. Ne morate prelaziti granice svog budžeta da biste obradovali ženu. Sigurno je maštala o putovanju u dvoje, gde god to bilo. U vreme kada je život izuzetno brz i skoro ceo dan provodimo na poslu, odmor sa dragom osobom je najluksuzniji poklon.

Za izbor poklona dovoljno je malo mašte i izvora ideja, a vi ih možete upakovati onako kako mislite da će se ženi najviše svideti. Oslušnite njene želje, istražite internet i obiđite fizički prodavnice, budite kreativni. Nadamo se da će se obradovati vašem poklonu onako kako ste vi to zamislili.