NIŠKA PIVARA
Ul. Igmanska bb,
18000 Niš, Srbija

+381 18 4 505 200
Faks: +381 18 4 505 200
office@niskapivara.rs
www.niskapivara.com

Pratite nas i na:
Facebook
Instagram
Youtube

NIŠKA PIVARA

VODA SA NAJBOLjIH IZVORA,
ZA KVALITET VAŠEG IZBORA

Jedna od tajni izuzetnosti ukusa Niškog nalazi se u čuvenoj niškoj vodi, koja spada u vode najboljeg kvaliteta u Srbiji. Voda karakterističnog mineralnog sastava našem pivu daje specifičan regionalni karakter, po kom se pamti, koji čuvamo i koji nikom ne damo.

Niško pivo, prepoznatljiv brend piva sa juga Srbije, negovan je i čuvan od 1884. godine, kad je prvi put proizveden po recepturi Johana Appela koji je izgradio prvo niško industrijsko preduzeće – Parnu pivaru, sa kapacitetom od 20 hektolitara dnevno. Jovan Appel imao je i pivaru u Aleksincu, sa „kazanom od Šimelbuša” u Beču.

nisko-pivo

Niško pivo

Niško pivo je svetlo pasterizovano pivo koje spada u lager piva. Sadržaj ekstrakta u osnovnoj sladovini je 11%, sadržaj alkohola 4,7% vol.
Nova tehnologija proizvodnje zasnovana je na savremenoj procesnoj opremi, uz očuvanje autentičnosti klasične tehnologije proizvodnje piva, poštujući standarde kvaliteta i bezbednosti. Možemo sa ponosom da tvrdimo da Niško pivo fermentiše i odležava potpuno prirodno prepušten pivskom kvascu i vremenu.
Naše pivo ostaje prirodno pivo, koje sadrži samo svoje karakteristične sastojke bez dodavanja konzervansa.

niska pivara sokovi

Niška gazirana osvežavajuća pića

Niški žuti klaker
Niški crveni klaker
Niška narandža

Razbuđujući i spremni da svaki trenutak učine prijatnim, naši Klakeri i Niška narandža prave se bez veštačkih zaslađivača. Naši sokovi prijaće vam u svakoj prilici.

Žuti i Crveni Klaker, “pića naše mladosti”, uz Nišku narandžu gazirana su, osvežavajuća bezalkoholna pića, slatkog ukusa. Mehurići sreće bude nostalgiju i vraćaju nas u dobra stara vremena.

Kontaktirajte nas kako bi direktno do Vas došao kvalitet našeg piva i bezalkoholnih pića.

Naravno, tu smo i za sva ostala pitanja vezana za naše proizvode, akcije i saradnju.

Global Digital Clinik