U prodaji ulaznice za koncert Partibrejkersa u Nišu

Legendarni beogradski rok sastav Partibrejkers održaće samostalni koncert u Nišu u subotu, 1. juna u dvorištu Univerziteta u Banovini, sa početkom u 21 sat, a ulaznice po ceni od 1.800 dinara mogu se kupiti u Ticket Vision. Omoguće je i online kupovina karata  putem tickets.rs platforme.

Grupa Partibrejkers osnovana je daleke 1982. godine i bez obzira na turbulentna vremena i nestabilno okruženje na ovim prostorima, jedan je od retkih bendova koji uporno i dosledno sledi svoj put i kontinualno egzistira u samom vrhu domaće rok scene.

Ulaznice po ceni od 1.800 dinara u pretprodaji su od četvrtka, 25. aprila u prodajnoj mreži Ticket Vision, a omogućena je i online kupovina karata putem tickets.rs platforme.

Prodajna mesta Tickets.rs u Nišu: Knjižara Indigo (Obrenovićeva 39), Knjižare Delfi (Obrenovićeva 3 i TC Delta Planet – Bulevar Nemanjića 11), Knjižare Hijeroglif (Vožda Karađorđa 84a, Trg Kralja Milana 23 i Trg Pavla Stojkovića 7), Big Star Travel (Cara Dušana 84 a), Meridian Nish01 (TC Kalča, Obrenovićeva bb) i OMV pumpa (Dimitrija Tucovića bb).

Na dan koncerta, 1.juna, cena ulaznice iznosiće 2.000 dinara.

Global Digital Clinik