Teatro Dance Studio: Upis u novu sezonu modernog baleta

moderan balet

Plesna škola “Teatro Dance Studio” u Nišu otvorila je svoja vrata za upis polaznika u novu sezonu, nudeći širok spektar modernog baleta za sve uzraste i nivoe znanja.

Polaznici će imati priliku da se urone u svet plesa, umetnosti i kreativnosti, stvarajući zajedno nove priče i nezaboravne trenutke.

Svojim dugogodišnjim iskustvom i posvećenošću plesu, Teatro Dance Studio je postao neizostavna tačka za sve ljubitelje plesa u Nišu i šire. Novu sezonu karakteriše izuzetno raznovrsna ponuda časova modernog baleta koji su prilagođeni svim starosnim grupama, bez obzira na prethodno iskustvo u plesu.

“Svojim stručnim timom instruktora, Teatro Dance Studio Niš stvara inspirativno okruženje za sve one koji dele strast prema plesu. Bez obzira da li ste apsolutni početnik ili već posedujete određeno znanje, imamo pravi program za vas. Naš cilj je da podstaknemo kreativnost, samopouzdanje i fizičku aktivnost kroz umetnost plesa”, ističe direktorica škole.

Prijava za upis u novu sezonu je već u toku, a zainteresovani se mogu javiti putem broja telefona 069 20 10 266.

Sedište Teatro Dance Studio nalazi se u ulici Generala Tranijea 4, pružajući optimalne uslove za plesnu edukaciju.

“Teatro Dance Studio Niš je mesto gde se talenat oblikuje i gde se prijateljstva stvaraju kroz zajedničku ljubav prema plesu. Pozivamo sve entuzijaste da nam se pridruže u ovoj novoj sezoni kako bismo zajedno stvarali nezaboravne trenutke i nove priče koje će nas pratiti kroz život”, poručuju iz škole.

Upišite se već danas i postanite deo plesne zajednice koja neguje umetnički duh i energiju. Teatro Dance Studio Niš je spreman za novu sezonu, pitanje je samo – jeste li spremni da zaronite u svet plesa i stvaranja?

Za više informacija o upisu i rasporedu časova, posetite facebook stranicu Teatro Dance Studio Niš ili se javite na navedeni broj telefona.

Vaša plesna avantura tek počinje!