Kompanija Global Digital Clinic (GDC): STVARAMO ZDRAVIJI SVET

Kompanija Global Digital Clinic (GDC)
Kompanija Global Digital Clinic (GDC)

Kompanija Global Digital Clinic (GDC) osnovana je sa ciljem da učini zdravstvenu negu dostupnijom, pristupačnijom i efikasnijom za sve.

Osnivački tim GDC veruje da dobra zdravstvena zaštita i nega nije privilegija, već pravo svakog gradjanina i cilj im je da ona postane dostupna svima. Kreiranjem niza platformi i aplikacija GDC omogućava pacijentima brži, lakši i efikasniji pristup lekarima svih specijalnosti onda kada su im potrebni.

Global Digital Clinic 1

Trenutno su na raspolaganju platforme.

VIDEO KONSULTACIJE
(uz mogućnost formiranja i čuvanja personalnog zdravstvenog kartona) omogućavaju korisnicima komunikaciju sa lekarom/farmaceutom/psihologom kojeg izaberu od kuće onda kada to njima odgovara.

KUĆNE POSETE LEKARA
Korisnici pozivaju sebi najbližeg dostupnog lekara i/ili medicinsku sestaru/tehničara u kućnu posetu u trenutku kada su im potrebni.

PREGLED U ORDINACIJI
Od sada možete doći do Vašeg izabranog Lekara i na klinici na kojoj radi.
Pregled u ordinaciji možete zakazati za sebe ili bilo kog člana porodice.
Takođe to možete uraditi u bilo kom mestu u kome su dostupni GDC Lekari.

GDC BAZA LEKARA

GDC okuplja više stotina medicinskih stručnjaka na jednom mestu – od lekara preko medicinskih sestara/tehničara do farmaceuta. GDC svoje usluge pruža kroz saradnju sa strateškim partnerskim klinikama. GDC na ovaj način i kroz navedena strateška partnerstva svojim registrovanim korisnicima nudi lak i efikasan pristup najvećoj bazi vrhunskih stručnjaka iz svih oblasti medicine u Srbiji.

VIDEO KONSULTACIJE

Platforma za video konsultacije omogućava korisnicima da dođu do vrhunskih stručnjaka svih specijalnosti u samo 3 klika.

Digitalna komunikacija, uključujući video pozive, postala je deo naše svakodnevnice i predstavlja efikasan i jednostavan način komunikacije. Sada GDC nudi jedinstvenu mogućnost da svaki korisnik pozove i kontaktira lekara po svom izboru, da sa njim/njom obavi konsultaciju ili pregled iz komfora svog doma. Trajanje konsultacija je ograničeno na 30 minuta.

GDC mreža lekara svih specijalnosti dostupna je korisnicima u samo 3 klika iz komfora sopstvenog doma, bez ikakvog čekanja i bez odlaska na kliniku. Korisnik GDC usluga se postaje jednostavnom registracijom na sajtu, koja je dostupna apsolutno svima.

Kada se korisnik registruje, potrebno je da pronađe lekara koji mu je potreban, pozove odmah i obavi video konsultaciju (ukoliko je lekar u tom trenutku dostupan) ili zakaže video konsultaciju za dan i sat koji mu odgovara.

Registrovani korisnici mogu da vide listu svih lekara koji su u tom trenutku dostupni za video konsultacije ili ukoliko nisu trenutno dostupni mogu da vide njihov calendar i zakažu konsultaciju u terminu kada je izabrani lekar dostupan. Račun korisnika će nakon obavljene konsultacije biti zadužen za iznos koji je naveden za konsultacije sa izabranim lekarom. Nakon završene konsultacije, savet specijaliste stiže na mejl kao i preporuka za dalje korake ukoliko je to potrebno.

KUĆNE POSETE

Kućne posete je jednostavno zakazati putem GDC Visit Me aplikacije biranjem najbližeg dostupnog lekara/psihologa i/ili medicinske sestre/tehničara. Korisnik koji zakazuje posetu, može je zakazati za sebe ili bilo kog člana svoje porodice. Potrebno je samo da se korisnik registruje, pronađe lekara i/ili medicinsku sestru/ tehničara koji mu je potreban i pozove odmah. Izveštaj specijaliste stiže na mejl kao i preporuka za dalje korake ukoliko je to potrebno

Lekari, medicinske i patronažne sestre/tehničari ili celi timovi dostupni su korisnicima 24/7.

Kucne posete doktora Global Digital Clinic

 Mobilna aplikaciju za kućne posete – GDC Visit Me – može se preuzeti na Google Play i u App store-u. Aplikacija omogućava da se u samo 3 klika dođe do željenog lekara ili medicinskog osoblja i to po ceni koja je samo 15% veća nego cena pregleda na klinici. Trenutno je dostupna samo na teritoriji grada Niša, a uskoro će biti dostupna i u celoj Srbiji. Nakon što korisnik napravi svoj nalog, omogućava mu se pristup bazi dostupnih lekara i medicinskih sestara/tehničara u svakom trenutku.

Global Digital Clinik