Zbog radova usporen i otežan saobraćaj kod aerodroma “Konstantin Veliki” u Nišu

aerodrom
Foto: Aerodrom "Konstantin Veliki"

Zbog radova na parternom uređenju kompleksa aerodroma “Konstantin Veliki” u Nišu, putnički saobraćaj od danas, 19. marta, odvijaće se usporeno i otežano, posebno ispred zgrade putničkog terminala.

U saopštenju se navodi da će se zbog radova na parternom uređenju kompleksa aerodroma „Konstantin Veliki“ u Nišu putnički saobraćaj od utorka 19. marta odvijati usporeno i otežano, posebno ispred same zgrade putničkog terminala.

“Ukoliko dolazite sopstvenim prevozom na aerodrom i ostavlјate automobil na nekoliko dana imajte u vidu da će broj parking mesta biti ograničen, te shodno tome planirajte da ostavite vaš auto na nekoj od javnih parkirališta/garaža u gradu”, navodi se u saopštenju.

Javni gradski prevoz, odnosno kružna linija smer 34A ili 34B nastaviće normalno da funkcioniše a polazno, odnosno, dolazno autobusko stajalište biće izmešteno sa trenutne lokacije i nalaziće se pored trenutnog parkinga za taksi vozila koje će biti propisno obeleženo.

Kada je reč o taksi prevozu, navode , da će nastaviti  normalno da funkcioniše i pored radova na kompleksu aerodroma, a trenutno taksi stajalište ostaće u funkciji i u narednom periodu.

Zbog radova na kompleksu aerodroma broj parking mesta biće privremeno smanjen.

Global Digital Clinik