Vikend u Nišu: Bašte kafića i bioskopske sale, uz poštovanje mera

vikend
Foto: Ilustracija

Ovo su naše preporuke za prvi septembarski vikend. Mere zaštite od virusa su na snazi, te je i noćni život prilagođen situaciji.

Noćni život „zaživeo“ je na novi način, te su sada bašte kafića prilika za vikend izlazak. Bioskopske sale ponovo su otvorene i spremne za posetioce. Petak veče možete provesti u opuštenom izlasku do bioskopa. Na repertoaru Vilin grada nalaze se nova filmska ostvarenja poput Teneta i Novih mutanta. Detaljnu ponudu možete pogledati ovde. Naša preporuka za večernji izlazak je bašta Hush-Hush-a u kojoj nastupa DJ Kontroverzni od 21 čas. Mesto možete rezervisati na broj telefona 018/252892. Organizatori podsećaju da su mere protiv korona virusa i dalje na snazi i mole goste da poštuju sve preporuke.

Subota prepodne idealna je za vreme u prirodi sa decom. Dedina garaža organizuje Stvaralačko istraživanje prirode, u Brzom Brodu. „Mili naši garažinci, sa željom da se priroda svoja što bolje razume, vodimo vas opet u obilazak šume. Na zajedničkom putu sada ćemo otkrivati, čime sve čovek može da se okiti. Šta u prirodi ume da se nadje i kako od stvaranja nema ničeg sladje. Dobro došli u dečije pleme“, poručuju organizatori. Detalje oko prijave možete pogledati ovde.

Subotnje veče u Nišu donosi razne mogućnosti, pored bioskopa, tu su i bašte kafića u kojima uz dobru muziku i piće, možete uživati u kvalitetnom vremenu. U kafe baru Julijan Djupon, nastupa DJ Spirko od 20 časova. Već dobro poznati vokal sa gitarom, Vladan El Gigante, nastupa u Hush-Hush- u od 21 čas.

Nedelja je dan kada želimo da se opustimo što više, a prava prilika za to je matine u Djuponu. Balearic zvuk čuće se u bašti ovog kafe bara od 12 časova. Iskoristite lepo vreme, i uživajte u poslednjim danima leta uz zvuke sa Ibice.

Ukoliko Vam je potreban kratak beg od stvarnosti, repertoar Cineplexx bioskopa donosi četiri nova naslova. Trejlere za filmove i celokupan repertoar možete pogledati ovde.

Napominjemo da je veoma važno da budete odgovorni prema sebi i drugima i da poštujete sve mere i preporuke u vezi korona virusa.