Otvorena prijava za polaznike KreNI8 konferencije

KreNI

Otvoren je poziv za učešće na osmoj po redu KreNI konferenciji kreativnih industrija koju organizuju Mladi ambasadori. Poziv je otvoren do 20. novembra za sve kreativne i inovativne mlade ljude koji studiraju ili imaju neko iskustvo u ICT-u, dizajnu, marketingu, arhitekturi, menadžmentu.

KreNI8 učesnici će raditi sa međunarodnim stručnjacima, sticati nova znanja i iskustva, deliti svoje ideje sa iskusnim mentorima i razvijati rešenja za kreativni razvoj zajednice u kojoj žive. KreNI8 govornici dolaze iz Italije, Švedske, Austrije, Francuske, Portugalije, Izraela, Slovenije i Srbije.

KreNI konferencija je prvi i najuticajniji festival kreativnosti u jugoistočnoj Srbiji koji okuplja
inovativne, kreativne profesionalce i stručnjake iz celog sveta.

Cilj konferencije je osnaživanje mladih ljudi i njihovo uključivanje u mapiranje i rešavanje izazova u okruženju. U poslednjih sedam godina je tokom konferencije razvijeno 35 ideja od strane mladih, koje doprinose unapredjenju grada Niša uz korišćenje alata kreativnih industrija i digitalnih tehnologija.

Svi koji žele da se bliže upoznaju sa temama Slow culture i Metaverse i čuju najbolje svetske prakse u ovim oblastima, mogu da se prijave popunjavanjem formulara na linkovima:
– Za pojedince: https://forms.gle/uq48rtzzuHpXPSje8
– Za timove: https://forms.gle/AdHhjfUFGdLE9gZ49

KreNI8 će se održati uživo od 25. do 28. novembra u hotelu Ambasador u Nišu.