Od danas zatvorene robne pijace u Nišu

zatvorene robne pijace u nišu
Foto: JKP Tražnica, Arhiva

Naredbom Štaba za vanredne situacije Grada Niša, a zbog epidemiloške situacije od danas su zatvorene robne pijace u Nišu.

Narednom Štaba od sinoć, deo zelenih pijaca gde se ne prodaju poljoprivredni proizvodi, ondnosno delovi zelenih pijaca gde se prodaje garderoba, kozmetika i drugi predmeti opšte upotrebe biće zatvoreni sve do stabilizacije epidemiološke situacije, saopštavaju iz JKP “Tržnica”.

“Konkretno od petka 19.03.2021. godine ne rade pijace “OTC” i “Cvetna”, kao i robni deo pijaca “Krive livade”, “Ćele kula”, “Tvrđava” i “Durlan-bašta””, navode iz JKP Tržnica. Dodaju da će sve ostale pijace u sastavu JKP „Tržnica“ Niš raditi uobičajeno.

Iz “Tržnice” poručuju da od momenta kada su krenule da se uvode i sprovode prve mere u Srbiji u cilju prevencije i zaštite od korona virusa, da ovo preduzeće brine o svojim kupcima i prodavcima i njihovoj bezbednosti, poštovanjem i primenom svih propisanih i preporučenih mera.

Podsećaju sugrađane koji dolaze na niške pijace, da se pridržavaju mera Vlade Republike Srbije, da drže propisanu distancu prilikom obavljanja kupovine, kao i da nose zaštitne maske.