mleksi nis

Mleksi Veleprodaja
Bulevar svetog Cara Konstantina (Ei)

065 3 550 030

mleksi.nis@gmail.com

Mleksi je radnja za promet robe na veliko i malo sa sedištem u Nišu. Osnovana je 2005. godine sa ciljem da niškom tržištu ponudi mlečne proizvode mlekara sa šireg područja Republike Srbije – prvenstveno proizvode sa dobrim odnosom cene i kvaliteta.

Sa ponosom ističemo da smo ostvarili odličnu saradnju i puno poverenje zbog izuzetnog profesionalnog odnosa sa mnogim mlekarama od kojih izdvajamo:

– Mlekarsku školu, Pirot
– mlekaru Ekofil, Petrovac na Mlavi
– mlekaru Dikan, kop Dragačevo
– mlekaru Markovac iz Markovca
– mlekaru Farmad, Kraljevo
– mlekaru Milovanović, Šabac
– mlekaru Jastrebački eko biseri, Kruševac
– mlekaru Zelenika plus, Zlatar, Nova Varoš
– mlekaru Kocka, Varvarin… kao i mnoge druge.

U Mleksi ponudi nalaze se proizvodi sa područja Pirota i Stare planine, Homolja, Sjenice, Pešterske visoravni, Zlatara, Raške, centralne Srbije, Pocerine i mnogih drugih oblasti.

Raspoloživi smeštajni kapaciteti kao i vozni park sa rashladnim sistemima omogućava nam kontinuirano snabdevanje naših kupaca, poslovnih partnera, u Nišu, Pirotu, Dimitrovgradu, Knjaževcu i Negotinu, Leskovcu, Aleksincu.

Godine 2013, šireći asortiman proizvoda, ukazala se mogućnost organizovanja maloprodaje na izabranim lokacijama u Nišu. To se pokazalo veoma opravdanim i izuzetno brzo prihvaćenim. Za relativno kratko vreme stekli smo poverenje kupaca nudeći širok asortiman proizvoda po veoma pristupačnim cenama, uz stalne akcije i trajne pogodnosti usmerene kako prema svakodnevnim potrošačima i penzionerima, tako i prema mnogim ugostiteljskim objektima.

Uslužnim osobljem, urednim prostorijama i prijatnim radnim okruženjem, uverili smo kupce da je Mleksi sjajan izbor za kupovinu mlečnih proizvoda.

Posebna pogodnost za naše drage penzionere 5% popusta.

Od 2017. godine Mleksi učestvuje i biva zapažen na domaćim prestižnim sajmovima i manifestacijama, kao što su: Pirotska peglana kobasica, Dani bureka, Cheese festival…

Tako iz dana u dan rastemo i širimo se. Danas su naši kupci pekare, ugostiteljski objekti, restorani, picerije, brze hrane, specijalizovane prodavnice mlečnih proizvoda, hoteli…

Posebne povoljnosti za restorane koji kupuju u maloprodajama.

Kontinuirano radimo na tome da se naše ime čuje i van granica Niša. Potvrdu da smo na dobrom putu svakodnevno nam pružaju svi naši kupci koji se iznova vraćaju po već proverene proizvode.

Mleksi Veleprodaja
Bulevar svetog Cara Konstantina

Mleksi 1
Bulvear Nemanjića 10

Mleksi 2
Dr Milenka Hadžića 4

Mleksi 3
Mokranjčeva 68

Mleksi 4
Palilulska pijaca

Global Digital Clinik