Stomatološka ordinacija "Petrović dent"

TC.Zona I , I sprat , Lok 28, 18000 Niš

018 533 119
063 85 80 552

e-mail kontakt

www.petrovicdent.com

Stomatološka ordinacija “Petrović dent” je ordinacija za savremenu i estetsku stomatologiju. Stručnost, profesionalnost, dugogodišnje iskustvo i kontinuirano usavršavanje, uz savremenu opremu i materijale koje koristimo, garantuju Vam vrhunsku uslugu, kvalitet i dugotrajnost naših radova.

Zdravlje Vaših usta i zuba, uz lep i blistav osmeh, moto je i cilj našeg rada.

Nastojimo da budemo lideri u struci i praksi, naročito na nivou stomatološke protetike. U tu svrhu, pored srtučnosti i iskustva, neophodna je i najsavremenija oprema. Posedujemo digitalni, dijagnostički rentgen centar “Ortopan digital” i kompjuterizovani CAD/CAM sistem “ZirconZahn”, za estetski i funkcionalno neprevaziđene cirkonijumske i keramičke krunice i mostove. Radi pružanja kompletne stomatološke terapije, sarađujemo sa stručnjacima, specijalistima iz oblasti oralne hirurgije, implantologije i ortodoncije, kao i savremenim zubotehničkim laboratorijama.

Svakom pacijentu pristupamo individualno, sa težnjom da zadovoljimo Vaše želje i mogućnosti, uz maksimalno poštovanje pravila struke. Ljubazno i vedro osoblje će Vam pomoći da se opustite i osećate prijatno . Sve stomatološke intervencije obavljamo bezbolno, upotrebom anestetika, bez napetosti i straha, uz miran i precizan rad. Uspostavljamo odličnu komunikaciju sa pacijentima i objašnjavamo svaku fazu postupka, čime dobijamo predvidivost u radu i spremnost na saradnju, a to je najbolji put ka našem i Vašem uspehu.

Želja nam je da postanemo prijateljska ordinacija, u kojoj ćemo kontinuirano brinuti o Vašem oralnom zdravlju. Naš stav i način rada prepoznaju mnogi i ukazuju nam poverenje već dugi niz godina. Postanite i Vi jedan od njih, garantujemo da ćete biti izuzetno zadovoljni.

Sve vrste stomatoloških usluga

Dostava hrane u Nišu