petrovic dent

Petrović dent
Bulevar Nemanjića 67a,
TC Zona 1, Lokal 28

(+381) 18 533 119

www.petrovicdent.com

Pratite nas na Facebook-u
Pratite nas na Instagramu

U Stomatološkoj ordinaciji “Petrović dent” se koristi najsavremenija oprema i okuplja visoko stručno osoblje koje garantuje oralne hirurške intervencije sa minimalnim ili nikakvim rizikom od trauma i komplikacija.

Bez obzira da li se radi o brzim i bezbolnim zahvatima pod lokalnom anestezijom ili svesnom sedacijom, vaše zdravlje i udobnost su naša apsolutna prioriteta.

Naša misija je da vam omogućimo put do zdravih zuba i besprekornog osmeha uz pomoć savremenih tehnologija i stručnosti naših stomatologa. Vaš osmeh je naša najveća satisfakcija!

Ponosimo se širokim spektrom usluga koje pružamo, uključujući:

Bezmetalne krunice:

Perfektna zamena za prirodne zube, bezmetalne krunice ne samo što oponašaju izgled prirodnih zuba, već i obnavljaju sve funkcije na mestima gde nedostaju zubi.

Zubni implanti:

Bez obzira na to da li nedostaje jedan zub, više zuba ili ste suočeni s potpunom bezubosti, naša rešenja zubnih implanta garantuju povratak osmeha i funkcionalnosti.

Snimanje zuba i vilica:

U našem digitalno opremljenom rentgen centru pružamo vrhunske usluge snimanja zuba i vilica, kao i pojedinačnih zuba, koristeći najsavremeniju tehnologiju.

Lečenje i plombiranje zuba:

Bezbolno uklanjanje karijesa i plombiranje zuba uz upotrebu anestetika stvaraju optimalne uslove za precizan i miran rad, osiguravajući vam osmeh bez straha i nelagodnosti.

Vaša oralna higijena je naš prioritet, a Petrović Dent je vaš pouzdan partner na putu ka zdravom i lepom osmehu.

Global Digital Clinik