mali podrum

Kafana “Mali podrum”
Stevana Nemanje 14, Niš

060 66 25 702

Roštilj “Mali podrum”
Koste Stamenkovića 3, Niš

060 66 25 701

Pratite nas na Facebook-u

Odlična hrana, odična usluga i prijatan ambijent, dugogodišnja tradicija i kvalitet …šta više? Kafana Mali Podrum je mesto za posetiti ,imali povoda ili ne, slavili nešto ili ne. Ko jednom dodje, doćiće opet – proverite!

Sigurno ste čuli za čuvenu kafanu “Mali podrum” – pravu oazu u srcu grada, gde se tradicija sastaje sa savremenim uživanjem. Ova kafana nije samo mesto za obedovanje; to je doživljaj koji proživljavate sa svakim zalogajem, svakom notom muzike i svakim osmehom ljubaznog osoblja.

Dugogodišnja tradicija koja nosi pečat Niša i priča o gostoprimstvu, čini “Mali podrum” idealnim mestom za poslovne ručkove i porodična okupljanja. Uz besprekoran ambijent i vrhunsku uslugu, ovo postaje vaša druga kuća gde svaki trenutak postaje poseban.

Specijalitet kuće, jagnjetina, postao je sinonim za vrhunski gastronomski doživljaj. Odaberite bilo koje vreme od 09:00 do 23:00 časa (nedelja neradna) i doživite ukusnu simfoniju tradicionalne kuhinje. Neka se vaša čula probude uz spoj savršeno pripremljenih jela i širokog spektra vrhunskih vina.

“Mali podrum” nije samo kafana, to je Vaš kutak za uživanje u vrhunskoj hrani, muzici i prijateljskoj atmosferi. Doživite čaroliju tradicije sa modernim pečatom u srcu Niša.

Roštilj “Mali podrum”

“Roštilj Mali podrum” – na adresi Koste Stamenkovića 3. Naša specijalnost su “podrumče pljeskavice” i niški roštilj, pravljeni s ljubavlju i pažnjom kako bismo vam pružili pravo gastro iskustvo.

Nudimo vam raznovrstan izbor roštiljskih specijaliteta, a ono što nas izdvaja su tri vrste sočnih lepinja koje će upotpuniti vaš doživljaj.

Ali to nije sve! Uz naš niski roštilj, imate priliku da isprobate i ukusne tortilje koje se prave na licu mesta. Odaberite svoju kombinaciju i doživite spoj tradicionalnog roštilja i modernog uživanja u hrani.

Naručivanje je brzo i jednostavno!
Samo pozovite naš broj 060/6625701 i pokupite svoj roštilj

Radno vreme prilagođavamo vašim potrebama:

  • Ponedeljak do Subote: 08:00h – 00:00h
  • Nedelja: 12:00h – 22:00h
Global Digital Clinik