Dragan Aranđelović Arči: Avanture koje traju 50 godina pretočene u roman

dragan aranđelović arči
Kako sam autostopom stigao do Ginisa. Foto: deli.rs

Dragan Aranđelović Arči je najpoznatiji niški autostoper/roker. Svoje avanture koje traju već 50 godina pretočio je u roman koji čeka svoje objavljivanje.

Dragan Aranđelović Arči, jedan od najpoznatijih poklonika rokenrola, za 50 godina autostopiranja doživeo je najneobičnija iskustva i pretočio ih u 18 ličnih priča o odlascima na koncerte i festivale. Arči piše o svom hobiju i načinu razmišljanja koji je prerastao u filozofiju. Ona je za današnji način života i posebno za mlade ljude neuobičajena i čini se sasvim nedokučiva i egzotična.

Kampanja koju je pokrenuo DELI prostor, u cilju prikupljanja sredstava za štampanje i objavljivanje knjige „Kako sam autostopom stigao do Ginisa” autora Dragana Aranđelovića Arčija, ulazi u završnu fazu.

Ostalo je još 7 dana prilike da građani doniraju, podrže izdavanje knjige, a za sebe obezbede vredne poklone.

Kampanja je otvorena do 5. maja, a donira se posredstvom sajta donacije.rs, na ovom linku.  Do 28. aprila prikupljeno je 251.060 dinara, a do ostvarenja finalnog cilja nedostaje još 108.940 dinara.

Građani kampanju mogu da podrže tako što će donirati novac i izabrati model podrške koji im odgovara (knjiga, majica, večera sa autorom, putovanje sa promotivnim timom ili generalno sponzorstvo multimedijalnog izdanja knige).

Nagrade: 

Za uplatu od 1000 RSD

Knjiga sa potpisom i ličnom posvetom. Donacijom od 1000 dinara dobijate skup listova čijim okretanjem pokrećete vremeplov i odlazite na putovanje u vreme kada je za odlazak na koncert bio potreban samo jedan palac. Svaka priča nosi novo iskustvo praćeno muzikom koja je promenila svet.

Za uplatu od 2000 RSD 

Majica – Ako voliš Rock kulturu, ako si njen pripadnik ili jednostvano ako si čuo za makar jedan rock bend, onda je ovo majica za tebe! 2000 dinara deli te od nje. Znamo da ti nedostaju koncerti, nedostaju i čika Arčiju, baš zato pripremi na vreme outfit za sledeći nastup. Naši dizajneri su se dobro potrudili da ovu majicu nose samo pravi ginisovci u svetu rock kulture.

Za uplatu od 10.000 RSD

Večera sa autorom knjige. Ovo je za one koji uvek žele da znaju više, koji uvek imaju spremno pitanje, i koji vole da uživaju. Zato je i ograničena, jer je samo za prave hedoniste, Budi među onima koji će znati zašto su se neke stvari odigrale baš kao što je opisano u knjizi, podeli sa prijateljima informacije koje niko drugi nema i razgovaraj sa čika Arčijem, a mi smo sigurni da ćeš tu večeru pamtiti ceo život, jer ne večera se svaki dan sa čovekom koji je stigao do Ginisa!

Za uplatu od 60.000 RSD

Putovanje – Spremili smo pravu nagradu za tebe, i još jedna bitna stvar, ima samo dva mesta.  Želiš da doživiš knjigu a ne samo da čitaš, podrži nas donacijom od 60.000 dinara, spakuj svoj kofer i spremi se za put sa kompletnom ekipom koja je radila na knjizi, autorom, urednikom, tv ekipom i uživaj u promocijama koje su nam spremile zvezde iz Ljubljane, Pule, Zagreba, Sarajeva. Budi deo ekipe i uživaj u notama legendi Yu rocka koje se sviraju samo na uvo. 

P.S I sve ovo gledaj na filmu kad se vratiš sa puta!

Za uplatu od 120.000 RSD 

Platinasti sponzor – Želiš da imaš eksluzivno pravo na pričama iz knjige, želiš da se tvoj logo vidi u svim republikama EX YU, veruješ da će izaći drugo izdanje knjige?

Podrži nas donacijom od 120.000 dinara i budi platinasti sponzor, a mi ćemo se dobrano potruditi da se za tebe čuje, a pored toga provozaćemo tvoj logo i ime putevima stare države i uvek te rado pominjati, posebno iz razloga što i mi verujemo u drugo izdanje koje će krasiti i tvoj logo! Ako voliš da budeš jedinstven onda je ovo prava prilike jer postoji samo jedna nagrada.

Kampanju možete podržati na dva načina – online donacijom na Donacije.rs ili uplatom na tekući račun Udruženja.

Sve informacije o načinu uplate možete pronaći na ovom sajtu.