Nemanja Kojić aka Hornsman Coyote u klubu Feedback 2. februara od 22 sata

Foto - Feedback klub

Nemanja Kojić aka Hornsman Coyote, ponovo pred niškom publikom, i to u petak 02. februara u klubu Feedback od 22 sata. Cena karata u pretprodaji biće 800, odnosno na ulazu 1000 dinara.

Svoj rad započeo je još 1990-te kao DUB trombonista, pridruživši se srpskim reggae pionirima Del Arno Bend-u. 1994. godine osniva Eyesburn, jedan od najzapaženijih crossover bendova na Balkanu.

Posle prvog prekida rada Eyesburn-a 2005. godine, Coyote odlazi u London gde upoznaje Jerry Lionz, prvog Roots Reggae producenta sa kojim radi na trombonskim instrumental pesmama. Nedugo zatim upoznaje Jah Works produkciju za koju izdaje svoj prvi internacionalni instrumentalni album BRASS ROOTS i ulazi na današnju evropsku dub/reggae scenu.

Od tada, Coyote isporučuje trombonske linije i aranžmane za mnoge producente širom Evrope i sveta. Sa njegovim trombonskim instrumentalima objavljeno je preko 50 vinil izdanja sa različitim producentima i poznatim reggae pevačima, a sa svojim trombonskim deonicama i aranžmanima gostovao je i na albumima legendarnih reggae umetnika kao što su Lee Scratch Perry i Max Romeo.

Trenutno je u studiu i snima svoj nadololazeći album na maternjem jeziku.

U Niš dolazi sa svojim dugogodišnjim pratiocem Martinees Selectom. Njih dvojica su i osnovali ovaj sound system pre punih 18 godina.

Osim svojih pesama, naravno – pošto je obeležavanje dana Bob Marley-a, izvešće i nekoliko live Marley-evih pesama..