Besplatan prevoz do Kameničkog visa

Kamenički-vis

U susret predstojećim prvomajskim praznicima, za zainteresovane posetioce Kameničkog visa, Gradska opština Pantelej,1. maja, kao i svih proteklih godina, obezbedila je besplatan prevoz do ovog popularnog izletišta.

Autobus će prevoziti izletnike na relaciji:

Polazak sa stajališta kod Učiteljskog doma, sa usputnim stanicama u Jagodin mali i ul.Kosovke devojke, preko Vinika i sela Kamenica do parkinga na izletištu Kamenički vis, po sledećem režimu.

-Polasci sa stajališta kod Učiteljskog doma prema Kameničkom visu, na svaki neparni sat, počev od 07,00 do 19,00 sati.
-Povratak sa Kameničkog visa, na svaki parni sat, počev od 08,00 do 20,00. sati.

Povodom očekivanih masovnijih okupljanja na ovim izletištima iz GO Pantelej apeluju na odgovoran odnos izletnika prema prirodi i uređenim izletničkim prostorima.

“To se prvenstveno odnosi na strogu zabranu paljenja vatre u šumi, s obzirom da postoje predviđena i uređena mesta za roštiljanje i korišćenje vatre u kontrolisanim uslovima, kao i na obavezu posetilaca da za sobom pokupe izletnički otpad i odlože u postavljene posude i kontejnere koje će JKP Medijana tih dana intenzivnije prazniti”, ističu iz ove opštine.

Dodaju i da će u cilju očuvanja prirode i postojećeg izletničkog mobilijara, koji su učestalo na meti vandala,u dane praznika, ove prostore kontrolisati komunalna policija.

Global Digital Clinik