Vikend u Nišu: Jesenje večeri uz vino, operu ili rokenrol?

jesenje večeri
Foto: Ilustracija, Pixabay

Pred nama je još jedan vikend u Nišu. Jesenje večeri najlepše je provesti u toplom ambijentu, uz dobru muziku, hranu i piće. Vaše je samo da izaberete gde.

Dobro vino, hrana, muzika i voljene osobe, uvek su dobar recept za opuštanje posle naporne radne nedelje. Hladne jesenje večeri su još veći podstrek da ugodimo sebi.

Po tradiciji vas u Hush – Hush-u čeka Vlada El Gigante u u dobro poznatom ambijentu Hush-Hush-a. Uživajte u njegovom glasu i zvucima gitare, večeras od 20 časova. Zbog velikog interesovanja, i ograničenog broja gostiju, predlažemo da rezervišete svoje mesto na broj telefona 062437357.

U toku je i manifestacija Muzeji za 10, na kojoj učestvuje i Galerija savremene likovne umetnosti Niš izložbama:

Pokrenut je i nagradni konkurs PREDSTAVI SVOJ MUZEJ, a više o uslovim za učešće i nagradama pročitajte ovde.

U klubu Carpe Diem prvi put nastupa Milan Stanković. Danas, kao i pre petnaest godina, SevdahBABY je jedan čovek. On se zove Milan Stanković i on najviše uživa kada u svojim pesmama meša različite muzičke kulture. On snažno veruje da je muzika univerzalna, da je balkanski sevdah isto što i američki blues, ili brazilska tristessa. Ulaz je slobodan, a svoje mesto možete rezervisati SMS-om na broj 0601418976. Nastup počinje u 19 časova.

Carpe Diem pripremio je za Vas program tokom celog vikenda. U subotu od 19 časova nastpa Blackberries bend, a svoje ulaznice možete kupiti u klubu. U nedelju od 19 časova sastav En passant učiniće da poslednji dan vikenda bude što prijatniji. Ulaz je slobodan.

U subotu će Nišlije imati prilike da daju svoj doprinos prikupljanju novca za lečenje jednogodišnje Minja Matić. Svi koji žele da doniraju novac moći će to da urade sutra od 11 časova, na platou ispred Kalče.

Opera u bioskop Cineplexx stiže pravo iz Metropolitena. U subotu od 17 časova možete pogledati snimak opere Trubadur. Takođe, na repertoar stižu i dva nova naslva, a repertoar možete pogledati ovde.

Za sve hedoniste restoran Sancho organizuje Veče vina i rokenrola. NLT trio bend očekuje vas sutra, od 19 časova. Svoje mesto rezervišite na broj 064 475 95 96.

Ukoliko ste raspoloženi za rekreaciju, naš predlog je akcija planinarskog društva “Preslap”. Rekreativna akcija u Jelašničkoj klisuri i okolini održaće se u nedelju, 15. novembra. Spada u lakše, i idealna je prilika da provedete vreme u prirodi i na svežem vazduhu. Detalje o akciji pronaći ćete ovde.

Želimo Vam prijatan vikend u Nišu, i napominjemo da je veoma važno da budete odgovorni prema sebi i drugima i da poštujete sve mere i preporuke u vezi korona virusa. 

Dostava hrane u Nišu