Restoran Sancho

Restoran Sancho

Ivana Gundulića 2, 18000 Niš

064 475 95 96

Pratite nas na Facbooku
Zapratite nas na Instagramu 

Niš je grad gostoprimljivih ljudi u kojem se svako oseća kao kod kuće. Ovde će Vas uvek srdačno dočekati i ugostiti na najbolji način.

Iskrena ljubaznost karakteriše svakog Nišliju, i gde god da krenete sačekaće Vas osmesi. Restorani predstavljaju srce ovog grada, pružajući Vam užitak u hrani i piću uz prijateljsku atmosferu.

Prijatan ambijent, toplih boja i neodoljivi mirisi koji se šire iz tanjira prva su asocijacija na restoran Sancho.

Svaki kutak restorana uređen je sa posebnom pažnjom kako biste se osećali prijatno. Ovaj restoran je pravi izbor i za letnje dane, jer ima baštu u kojoj zaboravite da ste u centru grada, i koja je prava oaza.

Kada na to dodate opuštenu atmosferu, za koju se brine osoblje, imaćete osećaj da ste kod prijatelja. Restoran Sancho je pravo mesto za Vas, ako želite da provedete prijatne trenutke sa najbližima, uz ukusnu hranu, koja je neizostavni deo Vašeg užitka.

Svaki obrok u Sanchu se priprema sa posebnom pažnjom. Vodi se računa o tome da pored toga što uživate u svakom zalogaju, hrana bude servirana na jedinstven način.

U borbi protiv vrućine hladno pivo je savršen saborac, a zna se da “ništa ne valja na prazan stomak”, pa je zato tu bogat izbor jela. Od doručka koji je najvažniji deo dana, preko laganih zalogaja pohovane piletine i pomfrita, do ukusnih pasta čiji ukus dopunjuje vino.

Ono što ne smete propustiti u Sanchu je pohovani sladoled. Neobična kombinacija hrskave korice i hladnog, kremastog sladoleda, zadovoljiće sva Vaša čula. Naravno, tu su i ostali deserti, koji se za Vas pripremaju sa velikom ljubavlju i pažnjom.

Jednostavno rečeno, restoran Sancho je mesto za hedoniste. Pored čula ukusa, koje će Vam nesumnjivo biti zadovoljeno, biće zadovoljene i Vaše estetske potrebe.

U Sanchu su svi dobrodošli

Sancho je mesto u kojem su deca i više nego dobrodošla. U prilog tome govori i to što će uskoro biti otvorena igraonica, u kojoj će mališani moći neometano da se igraju, dok Vi uživate u hrani i piću.

Ovaj restoran je mesto u kojem svi mogu da uživaju, tako da povedite i svog kućnog ljubimca, jer je Sancho “pet friendly”. Poslastica za Vaše kuce i mace neće izostati, pored toga što će biti maženi, jer u Sanchu svi vole životinje.