Prvi Comedy night u niškom Cineplexx-u

Nezaboravno veče uz mnogo smeha i zabave zagarantovano je na prvom Comedy night događaju u bioskopu Cineplexx Niš u četvrtak 22. februara od 20 časova. Karte Comedy night i projekciju filma „Noćne igre“ su već u prodaji.

Urnebesno veče uz stand up nastup i komediju „Noćne igre“

“Specijalan program i luda komedija „Noćne igre“ obećavaju veče koje nećete zaboraviti. Samo za vas, pripremili smo kratak stand up nastup pre početka filma, u kojem će se predstaviti sjajni Miloš Krivokapić koji će vas samo zagrejati za ono što tek sledi, mnogo smeha uz odličnu komediju sa tragovima fantastične misterije”, kažu u Cineplexx-u.

Rediteljski dvojac Džonatan Goldstin i Džon Francis Dejli koje znamo iz filma “Godišnji odmor snova” zaslužni su za ovu fantastičnu komediju o grupi prijatelja kojima se jedne večeri krenu da događaju neverovatne stvari.

Okosnica filma je društvo, koje se redovno sastaje kako bi zajedno provelo veče uz druženje i igru. Te noći su svima dugogodišnja tradicija, a ujedno i beg od svakodnevnih briga, sve dok jedne večeri ne svedoče događaju koji će im promeniti život.

Glavne uloge u filmu „Noćne igre“ tumače: Džejson Bejtman, Rejčel MekAdams, Bili Magusen i Šeron Horgan.