Kafana Galija

Kafana Galija
Nikole Pašića 35, Niš, Srbija

+381 (62) 402 491
+381 (63) 402 689

info@kafanagalija.rs

Pratite nas na Facebook-u

KAFANA GALIJA – Miris, ukus i duša Starog i Novog Niša! U kafani Galija možete uživati u specijalitetima domaće niške kuhinje kao i u ribljim specijalitetima uz začine mediterana, ali i u drugim domaćim jelima. “ Merak kafana i za dušu i za gušu“

Svima u Srbiji je poznato da je Niš, grad meraka, ukusnih jela, ali i lepih žena.
Tu, pored bokala, čaša, sitno seckane paradajz salate, nađu malo zadovoljstva da prebrode sve. Tako nekako je i sa kafanom Galija.Neko bi rek’o šta ćeš više od života i tako je već decenijama. Ratovi, poplave, nedaće neće izmeniti naviku mnogih Nišlija da umesto kod psihijatra – tugu, bol, ali i radost i sreću, „leče“ za kafanskim stolom.
Probajte domaću nišku kuhinju i niški roštilj, a u ponudi su i specijaliteti sa mediterana (grčki specijaliteti).
Svakog dana za vas uživo muzika.

Kafana Galija jedna je od starih kafana u gradu s veoma dugom tradicijom. „Galija“ ne menja ni vreme ni mesto. Živi. U njoj su mnogi imali svoje mesto.

Dolazili su glumci, pisci, novinari, ugledni majstori i ostala elita prošlih vremena. „Galija“ se i danas trudi da bude mesto u kome se okuplja elita, sklapaju poslovna prijateljstva i saradnje i u tome uspeva.

Neko bi rek’o šta ćeš više od života i tako je već decenijama. Ratovi, poplave, nedaće neće izmeniti naviku mnogih Nišlija da umesto kod psihijatra – tugu, bol, ali i radost i sreću, „leče“ za kafanskim stolom.

Tu, pored bokala, čaša, sitno seckane paradajz salate, nađu malo zadovoljstva da prebrode sve. Tako nekako je i sa kafanom Galija.

Probajte domaću nišku kuhinju i niški roštilj, a u ponudi su i specijaliteti sa mediterana (grčki specijaliteti).

O kvalitetu hrane i usluge nećemo ni da govorimo, najbolje je da dođete i uverite se sami.

Kafana Galija na vašoj adresi

Sa željom da Vam umanjimo obaveze, a da istovremeno ulepšamo Vaš bitan događaj, rođendan, godišnjicu, proslavu, važan ručak, nudimo Vam dostavu na kućnu adresu.

Minimalna porudžbina 1000.00 din.
Za narudžbine preko 3500,00 din. na poklon buteljka vina Todorović 0.7l
Uz roštilj prilog po želji.

Pozovite nas +381 62 402 491