Bistro kuće od oraha

Bistro kuće od oraha
Kralja Stefana Prvovenčanog 36,
18000 Niš

064 16 66 362

Pratite nas na Facebook-u
Zapratite nas i na Instagramu

Imamo zadovoljstvo da vam predstavimo Bistro kuće od oraha, jedinstveno gastronomsko čudo smesteno u srcu Niša, koje stvaraju posvećeni Ivana i Veljko. Ovaj bistro nije samo restoran; to je mesto gde se ljubav prema hrani, prirodi i tradiciji stapaju u jedinstveno iskustvo.

Ivana i Veljko nisu samo vlasnici, već i sanjari koji su svoju strast prema prirodi pretočili u životnu misiju. Njihova priča, prožeta radom od vremena kada su živeli na selu, do današnjih dana kada osnivaju restoran i potpuno se predaju proizvodnji svežih, ukusnih  i originalnih jela, dovoljno je inspirativna da zagolica sva čula.

U Bistrou kuće od oraha, svaki zalogaj je delo pažljivo biranih namirnica, sa posebnim naglaskom na kvalitet i autentičnost.

“S ponosom ističemo da sve, od zemički, hlebova, tortilja, soseva do sireva, pripremamo sami. Naša strast prema kuvanju ogleda se u stvaranju ukusa od samog početka do kraja,  Svu hranu pripremamo svakog dana, od potpuno svežih namirnica  izbegavajući jednoličnost i prepoznajući pravo bogatstvo “hand made” i “home made” kuhinje.”

Nadamo se da ćete osetiti toplinu doma i istražiti raznolikost jelovnika Bistroa kuće od oraha.

Preporuka iz naše kuhinje

  • Naši Pidei napravljani od testa koje se fermentiše 2-4 dana, domaći paradjz sos, mocarela koju mi pravimo, grilovana piletina, sveži bosiljak.
  • Sendvič burgeri, najmekši koje ste probali od svinjskog ili pilećeg mesa.
  • Labneh krem, napravljen od domaćeg mleka sa  domaćim voćnim prelivima.
  • Želite pravi punomasni jogurt od domaćeg mleka? Bez zgušnjivača, konzervanasa, naknadno dodatih biljnih masti?M O Ž E
    Poručite od nas!
    I ne samo jogurt, već i kiselo mleko, slatke labneh kremove, slane labneh namaze i voćne jogurte!Pišite nam šta biste želeli, mi pripremimo i javimo vam kada možete da pokupite svoju porudžbinu!

Dođite i dozvolite nam da vas vodimo kroz ukuse i mirise koji će vas obradovati, iznenditi  i razmaziti vaše čulo ukusa.

S ljubavlju prema gastronomiji,
Ivana i Veljko