Vučić: 99 odsto Nišlija zna šta je dobro za niški aerodrom

aerodrom-nis-terminal-ilustracija
aerodrom-nis-terminal-ilustracija

Gostujući na RTV Pink, predsednik Srbije Aleksandar Vučić potvrdio je da uskoro dolazi u Niš na otvaranje kompletno završene fabrike “Leoni”, i da će “držva učiniti najbolje za Nišlije”, komentarišući aktuelna dešavanja oko niškog aerodroma.

“Objasniiću građanima da smo svi zajedno uradili mnogo za Niš, od izgradnje namodernijeg i najlepšeg Kliničkog centara, otvaranja šest novih fabrika, izgradnja auto-puta do Bugarske, a to je urađeno od svih para građana Srbije, ne samo Nišlija”, rekao je Vučić i dodao, da ako u Nišu ne žele da država ulaže, “idemo tamo gde nas hoće”.

Gostujući i na RTS-u, predsednik Srbije je rekao da držva nikoga neće terati na silu da uzme novac i razvija se, te da građani moraju da preuzmu odgovornost za takve odluke.

„Idem na razgovor s Nišlijama, nemam problem s tim i kako god da se dogovorimo, kao i u slučaju kosovskog pitanja, narod će imati poslednju reč. Neko drugi će tada morati da snosi odgovornost. A to u Nišu je najtupaviji protest”, rekao je Vučić.

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić boraviće 25. aprila u Nišu, potvrđeno je početkom nedelje na konferenciji za novinare u Gradskom odboru SNS-a u Nišu.

Istog dana biće oraganizovan miran građanski protest protiv ustupanja niškog aerodroma Vladi Srbije u organizaciji Inicijative “Ne damo niški aerodrom”.

Global Digital Clinik