Vilin Grad: 1. septembra promotivna cena ulaznica, a premijere već od 2. septembra

vilin grad

Bioskop Vilin Grad nakon pauze od 6 meseci ponovo otvara svoja vrata 1.septembra, pod sloganom “Film se nastavlja”.

“Podržavajući jedinstvenu misao, da nam je socijalizacija danas potrebnija više nego ikad, publika će konačno svoje omiljene filmove moći da gleda iz bioskopske fotelje i na velikom platnu, poštujući sve mere bezbednosti – uz propisanu distancu među sedištima i održavanjem maksmalnih higijenskih uslova”, navodi se u saopštenju bioskopa Vilin Grad.

Sledećeg utorka, 1. septembra imaćete prilike da pogledate neka od prošlogodišnjih ostvarenja, i to po promotivnoj ceni od 100 dinara. Na repertoaru će se naći:

  • animirana avantura Kralj lavova koju je tokom 2019. godine u Srbiji pogledalo preko 250.000 gledalaca,
  • nastavak naučno- fantastične franšize Star Wars: Uspon Skajvokera iz 2019. godine,
  • nezaobilazni biseri „Dizni kraljevstva“- Aladin i Grdana gospodarica zla,
  • Frozen- film koji je obeležio odrastanje savremenih generacija, kao i
  • film namenjen ljubiteljima trka i automobila- Le man: Slavna 24 sata, sa Met Dejmonom i Kristijanom Bejlom u autentičnoj priči o nastanku Ferarija.

Već sledećeg dana, 2. septembra, biće prikazane prve premijere. Među naslovima koji će svakako privući publiku su Novi mutantu i Tenet koji će pretpremijerno biti prikazani tog dana, a tokom nedelje i najnovija animacija o superjunaku Sam Sam.

Na repertoaru će se tokom prve nedelje rada bioskopa naći i dokumentarni domaći film Sumrak u bečkom haustoru. On će biti prvi domaći film koji će biti prikazan nakon novog starta bioskopa. Kao i film Martin Eden, prikazan na Festivalu autorskog filma (FAF).

Global Digital Clinik