Ovi horoskopski znaci ne mare za novac

Horoskop i novac

Ribe će sav novac potrošiti kako bi pomogli drugima, Vodolija ne može dočekati da kupi najnoviju tehnološku igračku a Vage će dati i zadnji novac kako bi se nekome svidele…

Strelac

Strelci puno rade, pa im nije teško zaraditi novac, ali imaju problem sa čuvanjem novca. Ako požele da odu na avanturu ili na neki izlet, ni ne pitaju za cenu ili troškove, oni će to učiniti.

Stanje na računu uvek pokušavaju mentalno pratiti, ali neretko se iznenade kad vide koliko su stvarno potrošili. Nikad ne razmišljaju o dugovima, ceni vođenja računa, mesečnim troškovima i svaki put ih ponovo računi i dugovi ulove nespremne.

Oni su odavno izabrali – radije će imati bezbroj avantura, nego veliki bankovni račun.

Ribe

Ribe će dati i poslednji novac beskućniku ili nekome za koga smatraju da im novac treba više nego njima samima, pa makar to značilo da će par dana ići na posao bez novca.

Pripadnici ovog znaka su jako nesebični i na prvom mestu su im uvek drugi ljudi.

Oni će uvek donirati dobrotvornom društvu, beskućnicima, skloništu za životinje ili platiti izlet i tuđem detetu u vrtiću jer zna da ti roditelji to ne mogu priuštiti.

Vole da imaju novac jer ih najviše raduje planiranje kome će koliko pokloniti i kome mogu da pomognu u svojoj okolini.

Nakon što poklone svima kojima treba, ako im ostane nešto viška novca najverovatnije će uložiti u knjige o umetnosti, muziku ili će otići na mesto koje ih inspiriše.

Vodolija

Vodolije ne mogu odoleti novoj tehnologiji. Oni su u onoj grupi ljudi koja celu noć čeka u redu ispred prodavnice kako bi kupili najnoviji mobilni ili igricu.

Istražili su, odlučili su što žele i samo čekaju da to nešto izađe na tržište.

Radije bi imali novi laptop nego štedni račun, i iako prolaze kroz periode kad pokušavaju uštedeti i ponašati se odgovorno, nedosledni su i prvom prilikom će taj ušteđeni novac potrošiti na novu igračku.

Lav

Lavovi su oprezni s novcem i uvek imaju nešto malo ušteđeno. Njihov problem nastaje kad dragoj osobi žele nešto da poklone. Lavovi kupuju najbolje poklone, i često jako skupe.

Lavovi troše dosta novaca i na sebe jer teško da će kupiti jeftiniju verziju nekog proizvoda.

Za njih samo najbolje – najbolja kvaliteta, najbolja marka, bez obzira na cenu. Smešno im je kad ih neko okarakteriše ekstravagantnima, oni veruju da sami sebe moraju da tretiraju kao kraljeve i potrošiće koliko god treba da sebi ugode.

Vaga

Vage su jako darežljive, ali samo kako bi se nekome svidele. Pokušavaju štedeti, ali nekako uvek nešto iskrsne što baš sad odmah moraju platiti. Ako je kraj meseca, Vagin bankovni račun je više-manje prazan.

Sreća je da kad nekome pomognu ili potroše aktivnost na nešto što ih usrećuje, ta proživljena sreća dugo sa njima ostaje i preliva se u druge stvari koje ih inače baš i ne vesele. Vagama novac neće kupiti sreću, ali je itekako dobar početak.

Blizanci

Blizanci s novcem stvarno imaju dve strane. Na jednu stranu su jako odgovorni i zarađeni novac čuvaju za budućnost, a onda u jednom trenu se pojavi kockar koji ne zna gde bi pre sa novcem.

Kockarska strana Blizanaca voli brzo zaraditi, ulagaće u nesigurne deonice sa obećanjima velikog dobitka ili će se čak ići kladiti u nadi da će se obogatiti preko noći.

Odgovorna strana pokušava držati kockara pod kontrolom, i to će joj uspevati neko vreme, do trenutka dok se ne pojavi mogućnost brze zarade.

U najboljem slučaju Blizanci će kupiti srećku ili otići u kladionicu, ali u najgorem su spremni uložiti sve što imaju u posao ili ponudu sa puno obećanja i malo garancija.

Global Digital Clinik