Nedeljni horoskop od 6.9. do 12.9.

nedeljni horoskop

Ove nedelje novi mesec se pojavljuje u znaku device, što će vam pomoći da osigurate bolje sutra. Merkur prelazi u znak vage, tako da nas nedeljni horoskop zasipa iznenađenjima.

Nedeljni horoksop predviđa poslovne promene za sve znake, jer je vreme da se sve ono potiskivano reši. Napravite pauzu i odmorie jer od petka nailazi romantični period. Uživajte u nedeljnom horoskopu i primenite neki savet, kako biste osigurali što bolju nedelju.

Ovan

Ove nedelje ovnovima je sve u znaku ljubavi i posla. Osim što ćete uživati u raskošnoj pažnji ljubavnika, na poslovnom planu takođe ćete nizati uspehe. Očekujte da uđete u novu fazu veze ili da napredujete na poslu. Novi mesec vam pomaže da vidite promene koje želite i da donesete bitne odluke u vezi sa tim. Zvezde ukazuju na to da bi vas iznenada moglo očekivati više novca. Ove nedelje ćete biti fokusirani na detalje i lične finansije. Možda ćete otkriti novi način zarade. Obavezno pročitajte sitna slova svih ugovora i izbegnite greške.

Bik

Ove nedelje za bikove je sve u elementu zdravlja. Pazite na ljubomoru kada vaša vladajuća planeta, Venera, uđe u znak škorpije u petak, 10. septembra. Kao prizemljeni zemljani znak, ne bi trebalo da imate problema da obuzdate emocije, samo odvojite dovoljno vremena za samopouzdanje ovog meseca pored izlaske na sastanke.

Blizanci

Rođenima u znaku blizanca nedeljni horoskop donosi neočekivane preokrete. Novi mesec u Devici pokreće razumnu atmosferu 6. septembra u oblasti porodice i vašeg doma. Možda vas očekuju preseljenje, preuređivanje ili usklađivanje promena u domu. Istog dana, vaša vladajuća planeta Merkur ima jak uticaj na vas. Očekuje vas energični novi početak. Iskoristite ga na najbolji način tako što ćete izvršiti potrebna poboljšanja, ukloniti nered i reorganizovati se.

Rak

Rakovima je novi mesec 6. u sektoru komunikacije. To može da bude najbolje vreme za vođenje dnevnika. To vam može pomoći da se rešite negativnih misli. Venera je u vašoj kući i porodici prvih 10 dana septembra, nadahnjujući vas da zauzmete svoje mesto. Čak i ulaganje u novi set peškira za kupanje će delovati tako luksuzno. Ove nedelje ćete morati da zađete dublje u svoje srce da biste se setili bola, radosti i uzbuđenja koje ste nekad iskusili da biste postali bolja verzija sebe. Ne odustajte!

Lav

Lavovima se ove nedelje sve vrti oko pitanja kako povećati zaradu. Na poslu ćete razmišljati šta možete učiniti da povećate svoju platu. Da li je prošlo dosta vremena od kada ste dobili povišicu? Ako je tako, vreme je da progovorite. Novi mesec 6. ističe koliko ste talentovani, pa ne oklevajte da pokažete svoje veštine. Ljudi će biti impresionirani, kao što i treba. Nemojte da zaboravite na druge vrednosti u međuvremenu.

Devica

Drage device, da li uživate u svom mesecu? Nedeljni horoskop kaže da da. Imajući ovo na umu, odmorite se od brige o drugima i usredsredite se na sebe tokom novog meseca u vašem znaku u ponedeljak, 6. septembra. Uživajte u svom omiljenom obroku, dajte sebi kućni spa tretman ili jednostavno odmor. Očekuje vas pozitivna energija. Kad se sledećeg dana probudite, trebalo bi da se osećate samouvereno i puni ambicija. Mars se u vašem znaku drži prve polovine septembra, gurajući vas da uložite malo više u svoju karijeru.

Vaga

Drage vage, nedeljni horoskop vam predviđa savršeno vreme za beg od stvarnosti. Isključite telefon, sipajte kupku u kadu i samo se opustite. Toliko je potrebno. Na poslu, Mars vam daje intuitivan osećaj o tome ko je, a ko nije na vašoj strani. Zato, pazite na onog kolegu koji ima lošu naviku da ogovara svakoga iza svojih leđa. Ako to uradi njima, sigurno će to učiniti vama. Ponos i integritet vas primoravaju da ispoljite svoje krajnje želje. Uz pravilno planiranje, svaku nameru možete ostvariti . Budite strpjivi.

Škorpija

Drage škorpije, znamo da ste posvećeni ljudima oko sebe. Vaši prijatelji su očigledno važan deo vašeg života, ali ovog meseca oni su sve. Novi mesec 6. tera vas da uložite dodatnu energiju u to da budete najbolji prijatelj ikada. Očekuje vas dobra energija kada se Venera 10. useli u Škorpiju. Odvojite se od negativnosti i uskladite se sa pozitivnim osećanjima. Želimo vam mnogo užavanja ove horoskopske nedelje.

Strelac

Dragi strelčevi,  ako imate slobodan dan, zaista uzmite slobodan dan. Odložite telefon i usredsredite se na svoje voljene, kućne ljubimce i naravno na sebe. Kada Venera, planeta ljubavi i obilja, uđe u znak Škorpije u petak, 10. septembra, vaša pažnja se posebno okreće ka novcu. Ovaj tranzit vam omogućava da ponovo razmislite o svom pristupu finansijskim pitanjima. Oko ovog datuma možda će vam se otvoriti nove poslovne prilike, o kojima niste ni sanjali. Zato se pripremite za promene koje vas očekuju.

Jarac

Dragi jarčevi, bićete inspirisani da krenete na novi kurs za svoj posao ili da isprobate novu rutinu vežbi kako biste unapredili sebe. Bravo, čestitamo vam na aktivnom radu na sebi. Novi mesec vam pruža motivaciju da napravite velike korake i donesete odluke u pravcu razvoja vašeg sveta na bolje!

Vodolija

Drage vodolije, novi mesec vas tera da ponovo pokrenete pitanja na poslu. Shvatićete da radite mnogo više nego što ste bili angažovani i da bi trebalo da dobijete kompenzaciju. Možda je vreme da pogledate oko sebe, samo da vidite šta još ima tamo. Osećali ste se nemirno i nesigurno u pogledu budućnosti. Ne smete da dozvolite strahovima da vas nadvladaju. U osećanjima niste sami. Obratite se prijatelju, članu porodice ili terapeutu da razgovarate o svojim strahovima.

Ribe

Drage ribe, nedeljni horoskop vam previđa nove početke od ponedeljka. Razmislite o svojoj karijeri i kako da se probijete. Vi ste filozof i ponekad se možete izgubiti u oblacima. Dokažite svom šefu i kolegama suprotno tako što ćete ostati na vrhu svojih zadataka i što jasnije saopštavati svoje ideje. I ne brinite, na svoj sanjalački način ste posebni.

Nedeljni horoskop donosi velike promene, jer se velike promene dešavaju i među planetama. Iskoristite ovaj period da prekinete sa starim navikama i da okrenete novi list. Verujte u sebe i ne dozvolite da pokleknete. Ako vas interesuju predviđanja za ceo mesec, možete pročitati mesečni horoskop i saznati nešto više.