kristalni pogled optika

Optika Kristalni pogled
Nade Tomić 11 (kod SUP-a)
18000 Niš

018 531 234
065 35 31 234
064 156 25 68

www.kristalnipogled.rs

Pratite nas na Facebook-u
Zapratite nas i na Instagramu

Usredsređeni na svoj posao

Znanje, profesionalnost i odgovornost su na  prvom mestu

U našim prodajnim objektima, nudimo veliki izbor naočara, dioptrijskih i sunčanih.

Kristalni Pogled je:

  • Stručnost
  • Pouzdanost
  • Obostrano Poverenje

Svi zaposleni u optici Kristalni Pogled smo predani svom poslu maksimalno, na nas se možete osloniti kada su vaše oči u pitanju, mi nudimo savete, najbolja rešenja vaših pitanja, prihvatamo vaše sugestije, jer mi smo zajednički tim i uvek sa istim ciljem, a to je VAŠ KRISTALNI POGLED.

Tu smo za vas da uvek saslušamo i pomognemo svojim dugogodišnjim znanjem i praktičnim iskustvom, široka lepeza naočara za decu, odrasle, ali i za sportska zadovoljstva. Izbor dioptrijskih stakala za sve vaše aktivnosti, rad uz veštačku svetlost, višesatno angažovanje, rad na digitalnim medijima, specijalna korektivna sočiva za bolji vid kod pojedinih oboljenja oka.

Stručne savete dobićete od naših oftalmologa sa višegodišnjim iskustvom.

Sunčane Naočare

Zaštita očiju je najbitnija. Sunčane naočare igraju veoma važnu ulogu kako za naše oči, tako su i nezaobilazni deo našeg imidža. Pogledajte brendove koje podržavamo.

Dioptrijske Naočare

Pored toga što pomažu u korekciji vidne oštrine, dioptrijske naočare su danas i pravi modni detalj. Različitih oblika, veličine, metalne ili plastične, ili možda korektivne sunčane, one su pravi ukras na svakom licu. Najveći izbor dioptrijskih okvira možete naći u
optikama Kristalni Pogled.

Optika Kristalni Pogled – Usluge

Dioptrijski Pregledi

Ukoliko želite najbolje za vaše oči, mi smo tu za vas.
Vrhunski tim stručnjaka sa višegodišnjim radnim iskustvom iza sebe, dostupan vam je u toku celog radnog dana.

Specijalisti oftalmologije sagledaće vaše tegobe u potpunosti i pomoći vam stručnim savetima i preporukama koje su najbolje za vas i vaše oči.

Svoj posao obavljamo savesno i odgovorno. Mi smo edukovani, stalno radimo na sticanju novih praktičnih veština i znanja. Uvek smo informisani o svim tekućim novinama kada je oftalmologija i optika u pitanju, kako bismo mogli svakom da pružimo najbolje usluge iz naše oblasti.

Korektivna sočiva

U optikama Kristalni pogled možete dobiti razne vrste korektivnih sočiva, što isključivo zavisi od vaših želja i potreba. Na nama je, da posle detaljnog informisanja za koju namenu koristite vaše dioptrijske naočare, damo savet koja su sočiva najbolja.

Monofokalna – namenjena osobama koje nose jednu dioptriju u toku celog dana i koju bi trebalo neprekidno da nose.
Bifokalna – namenjena osobama koje imaju različite dioptrije, presbiopima,od čega je jedna za daljinu (vožnja automobila, gledanje TV-a, šetanje ulicom), a druga za blizinu (čitanje), njihov nedostatak je što nemaju dioptriju za srednju daljinu.
Progresivna – namenjena osobama kojima je pored daljine i blizine, potrebna i jasna dioptrija za srednju daljinu (rad na računaru, na kasi, u radionici ili bilo koji drugi oblik rada na udaljenosti do jednog metra).
Multifokalna – namenjena osobama koje su na pragu presbiopije ili kod preteranog naprezanja očiju usled rada na računaru, što za posleducu daje zamor, glavobolju, bolove u očnim jabučicama, osećaj peckanja u očima.

Izrada i servis naočara

Naši optičari besprekorno, brzo i efikasno obrađuju i ugrađuju korektivna sočiva u sunčane ili dioptrijske ramove. Vršimo zamenu korektivnih sočiva na postojećem ramu, ukoliko je došlo do promene dioptrije ili želite nova sočiva. Vršimo zamenu šrafova, strune ili papučica kao i ispravljanje i popravljanje mehaničkih oštećenja na vašim naočarima.

Kontaktna sočiva