Mesečni horoskop za septembar

horoskop

U septembru Jupiter utiče na mesečni horoskop svih znakova. Jaka energija koju šalje ova planeta osvetliće sve vaše skrivene potencijale. Očekuju vas promene u životu. Kreativce očekuje nalet inspiracije. Vodite računa o svom zdravlju, jer je uticaj Saturna ogroman.

Mesečni horoskop predviđa romantičnu prvu polovinu septembra. Sredinom meseca očekujte pogodan period za lični razvoj i razvoj karijere. Kraj meseca donosi zahlađenje i potrebu za osamljivanjem. Ne dozvolite da vas ovo odvoji od realnosti. Posebnu sreću ovog meseca imaće vodeni znaci. Vazdušni znaci možda propuste neku priliku zbog kašnjenja. Potrudite se da budete precizni. Vatrene znake napušta svaki oblik straha, a sreća ih takođe prati. Zemljanim znacima preporučujemo da se opuste i osete spontanost.

Ovan

Početkom septembra mesec prolazi kroz znak ovna. To će pripadnicima ovog znaka dati mnogo energije da započnu nešto novo i kreativno se izraze. Merkur se privremeno zaustavio u ovnovoj kući kreativnosti, što može da ometa njegove kreativne želje. Budite bez brige, neće ostati dugo u ovoj poziciji. Iskoristite taj period da razmislite o svojim emocijama. Naučite da nekada priznate poraz, to će vam biti važna lekcija ovog septembra. Sredinom meseca očekuje vas novi nalet ambicije. Razmislite o pravcu u kom želite da se krećete na svakom životnom polju.

Bik

Kako znakom bika upravlja Venera očekuje vas snažan period. Početkom meseca, Venera i Saturn zajedno su u vašoj trećoj kući. Zbog toga vas očekuje rad na sopstvenoj motivaciji i komunikaciji. Ne zaboravite koliko su ovi životni aspekti važni. Razmislite o čemu biste voleli da pričate i šta želite da postignete u životu. Venera će promeniti kuću sedmog u mesecu. Time vam se otvara šansa da rešite porodične nesuglasice i zbližite se sa porodicom. Takođe, ovog meseca vas očekuje i romantični period.

Blizanci

Ovog meseca su vam aktivna polja kuće, porodice i emotivnosti. Ako vam se učini da ste previše izloženi svemu, ne paničite. Taj osećaj može trajati do polovine meseca, ali vas nakon toga čekaju nove stvari. Posvetite se sebi u septembru. Radite na svom unutrašnjem rastu i emocijama. Posebnu pažnju obratite na porodične odnose. Ako počnete da brinete zbog karijere i životnog puta, udahnite duboko. Ne dozvolite da vas nervoza nadjača. Ovo je idealno vreme da budete potpuno iskreni sa sobom.

Rak

Čini se da se sve planete kreću kroz vaš znak. Zbog toga ćete često menjati raspoloženja. Budite bez brige, jer vas očekuje i balans. Naići će vam novi naleti inspiracije i dobre komunikacione veštine sa ljudima. Ovo je idealna šansa da steknete nova prijateljstva. Takođe, pogodan je period za razvoj i promociju biznisa, ukoliko ga imate. Obratite pažnju na sebe više. Dovoljno ste se davali drugima. Pokušajte da napravite jednakost u radu i privatnom životu.

Lav

Dragi lavovi, mesečni horoskop za vas znači kreativnost. Otkrićete novi talenat ili aspekt onoga što ste. Otvaraju vam se nova vrata u poslovnom svetu. Ne dozvolite da vas sttrahovi spreče od ostvarenja snova. Pustite svaki oblik straha da izađe napolje. Posebno se posvetite porodici i prijateljima. Pazite na finansije. Izbegavajte nepotrebne dugove. Štedite za kasnije.

Devica

Ovo je mesec dragih devica. Za vas posebno jak mesec. Gorite od inspiracije i ambicije. Moguć je i novi smer životnog kretanja. Vreme je da napravite balans između racionalnosti i intuicije. Dozvolite intuiciji da zauzme mesto u vašem životu. Oslonite se na emocije i uživajte u romantičnom periodu koji je pred vama. Verujte u sebe malo više i prepustite se životu. Ne može sve da bude isplanirano.

Vaga

Promene koje čekate već mesecima konačno se pojavljuju, drage vage! U narednih šest do osam nedelja očekuje vas nešto što ste silno želeli. Vreme je da se više radujete. Nemojte da zaboravite na odgovornost, ne bi bilo dobro da kasnite na sastanke. Ako ste nezadovoljni na poslu, pokušajte da se setite svega onog što na poslu volite. Radite s ljubavlju. Dobro bi vam došlo uređenje kuće. Krajem meseca očekuje vas novčano poboljšanje. Taman pred rođendan.

Škorpija

Moguć subjektivni osećaj teškoće početkom meseca. Iskoristite prvu nedelju da otkrijete novi talenat u kući. Možda je vreme za novo jelo? Ili ste naučili da farbate i dekorišete? U svakom slučaju to će vam pomoći da pregurate prve dane septembra. Nemojte da zaboravite na prijatelje i porodicu. Uključite ih u svoju kreativnost. Očekuje vas dosta dobre energije sredinom meseca koju možete da podelite sa drugima. Pratite svoj karijerni put i ne brinite, lakši period dolazi.

Strelac

Rođeni u ovom znaku po prirodi su optimiste. Početkom meseca možda vam bude teško da održite optimizam. Razlog su planete koje se kreću retrogradno u septembru. Moraćete da se suočite sa nekim problemima i tako prevaziđete sebe i strahove. Ne očajavajte, jer vas očekuje nalet inspiracije i motivacije. Očekuje vas plodan period na polju karijere i finansija. Ovo je vreme da pojurite snove i kažete sebi zašto da ne.

Jarac

Za upornog jarca ni ovog meseca nema stajanja. Motivacija i želja za radom biće vam jača nego ikada. Očekuje vas i dobar period da se upustite u romantične vode. Ako ste zauzeti, ovo je idealno vreme da ojačate trenutnu vezu. Slušajte partnera i poštujte njegove/njene potrebe. Nije dobro da okrenete glavu na drugu stranu i zaboravite da razgovarate sa partnerom. Objasnite šta želite i u kom pravcu vidite vašu vezu. Vreme je da se prepustite emocijama i naučite da balansirate posao i privatni život. U tome vam može pomoći novi nalet kreativnosti. Nađite način da je ispoljite.

Vodolija

Početkom meseca bićete fokusirani na ciljeve i životni put. Ako vam je do sada bili nejasno šta vam je za činiti, postaće vam jasno vrlo brzo. Sredinom meseca vas očekuje olakšanje jer će vam tada biti sasvim jasno koji je vaš put. Uz kreativnost koju imate, drage vodolije, mogućnosti su bezbrojne. Predlažemo vam da iskoristite ovaj period i prepustite se osećanjima. Uživajte u romantičnoj energiji ovog meseca. Krajem septembra je idealno vreme za vas da napravite korak ka ljubavi.

Ribe

Kod vas je sve u znaku kreativnosti, drage ribe. Tražite idealni način da se kreativno predstavite svetu. Ovaj mesec vam donosi sve o čemu ste razmišljali. Ipak, nemojte da žurite. Dajte sebi vremena da pronađete ono što vama najviše odgovara. Ovo je pogodan period da započnete romantični odnos sa nekim kog dugo gledate iz daljine. Moguće je da imate neka nedovršena posla iz prošlosti. Ukoliko je to nesuglasica sa partnerom, vreme je da to rešite. Budite otvoreni i jasni kada razgovarate o osećanjima. Očekuje vas novo prijateljstvo. Imajte malo više vere u sebe.

Da biste bolje razumeli mesečni horoskop, obratite pažnju i na podznak i mesec, ako znate u kom znaku se nalaze. Takođe, pročitajte koje su retrogradne planete bile na snazi u avgustu. Neke su još uvek retrogradne.