Škorpija: godišnji horoskop za 2023

Ljubav

Sa Saturnom u polju uživanja, ljubavi i dece, Jupiterom (od polovine maja) i Uranom u polju partnerstava, Plutonom koji će na kratko svratiti u vaše polje doma, porodice (u periodu od marta do juna), kao i retrogradnom Venerom (vladarkom partnerstava) u periodu od polovine jula do polovine septembra – Škorpije imaju pred sobom godinu posle koje više ništa neće biti isto. Ovo jeste godina formiranja značajnih novih veza, jeste godina za obnovu nekih prošlih priča koje su ostavile veliki trag u vašem životu, jeste godina za zajednički život, veridbe,ulazak u brak, jeste godina za prinove i formiranje porodice  – ali je i godina u kojoj će odnosi koji su potrošeni i veštački se održavaju  – prestati da postoje. Slobodni već od februara kreću da se bude, mada prava ljubavna dešavanja očekujte od marta pa do juna 2023. Od drugog dela jula do drugog dela septembra – letnje avanture (koje zaista mogu trajati samo dok traje leto), obnove priča iz prošlosti (neizvesno je na koliko dugo – ali dobićete još jedan “pokušaj” pa vidite šta ćete i kako ćete dalje). Jesenji period je takođe pogodan za nove ljubavi. Što se tiče onih koji su u vezama ili braku – mart i april će doneti preispitivanje odnosa, a moguće je da se neke relacije u tom periodu i završe. Od maja – oni koji žele da podignu odnos na viši nivo i rade na prinovama – sada to mogu. Avgust i prva polovina septembra nisu povoljni i nerazumevanje u partnerskim odnosima će postojati, kao i mogućnosti da se neke relacije prekinu. Jesen – stabilna i mirna.

Posao

Jupiter je od početka godine u vašem poslovnom sektoru, ali veći deo januara nije povoljan i možete se suočavati sa stagnacijom ili komplikovanim poslovnim okolnostima. Od februara se pokrećete i april, kao i deo maja rezervisani su za ozbiljan rad, za planove i smišljanja novih taktika, osamostaljivanje u poslu ili pak traženje pogodnih partnerstava i saradnji. Sve će ovo početi da donosi rezultate od drugog dela maja i sve do kraja jula ste u usponu, zaletu, napredovanju. Avgust i deo septembra mogu doneti neki vid zasićenja, lošijih poslovnih odnosa, potrebe da napravite promenu ili neki vid nezadovoljstva – odnosom sa šefovima, finansijama, time što niste u dovoljnoj meri cenjeni ili ispoštovani. Od jeseni, a naročito tokom oktobra i novembra Škorpije idu punom parom napred po pitanju posla i finansija.

Zdravlje

Hronična problematika će biti aktuelna kod starijih Škorpija većim delom godine, a naročito u zimskom i letnjem periodu. Mlađi mogu imati probleme sa sinusima, zubima ili reproduktivnim sistemom.

Izvor: venerasapapilotnom.com

Global Digital Clinik