Vikend u Nišu: Septembarske noći uz dobru muziku i piće

vikend
Ilustracija, Pixbay

Sudeći prema vremenskoj prognozi, očekuje nas još jedan letnji vikend u Nišu.

Nakon radne nedelje možete se opustiti u prijatnom ambijentu Hush-Hush-a, uz Vladu El Gigante i Voju Proju. Svojim nastupom, koji počinje u 21 čas, započeće vikend u Nišu. Svoje mesto možete rezervisati na broj telefona 018/252892.

Ukoliko ste se zaželeli bioskopa, na repertoaru Vilinog grada nalaze se tri nova ostvarenja- Mulan, Kralj ostrva i Istina. Kako biste lakše izabrali, predlažemo da pogledate trejlere.

12. septembar obeležava se kao Dan pešačenja, te predlažemo da ga obeležite, kako drugačije nego pešačenjem? Članovi planinarskog kluba „Mosor“ dežuraće na punktovima na tri staze od 9 do 12 časova:

  • staza pored Nišave od centra grada prema Brzom Brodu,
  • staza od Stop Shop-a do ulaza u Brzi Brod,
  • staza od Niške Banje do sela Koritnik – Staza zdravlja.

Oni će biti na raspolaganju za sva pitanja koje imate, i davaće savete.

Kada se okrepite šetnjom, možete krenuti u pripreme za subotnje veče. Drugo veče vikenda možete provesti u bašti kafe bara Julijan Djupon. Od 20 časova, nastupa DJ Joy Legend.

Goste Hush-Hush-a u subotu će od 21:30 zabavljati DJ Ceka.

U nedelju Pozorište lutaka počinje novu sezonu. Predstava „Mala princeza“ u režiji Aleksandra Kanjevca govori o uobraženoj princezi, njenim proscima, mlinarevom sinu i jednom magarcu, o datim obećanjima i onome što ona sobom nose. Temelji se na glumačkoj i animatorskoj veštini. Odlikuje se živom i dopadljivom muzikom kao i dinamičnom i lepršavom igrom.

Želimo Vam prijatan vikend i napominjemo da je veoma važno da budete odgovorni prema sebi i drugima i da poštujete sve mere i preporuke u vezi korona virusa.