Bioskop Vilin grad: Novi filmovi na repertoaru

klopa piće i drugari
Foto: Vilin Grad

Bioskop Vilin grad ima tri nova naslova na svom repertoaru.

10. septembra, bioskop Vilin grad, predstaviće Vam Mulan, epsku priču o legendarnoj kineskoj ratnici, u filmu koji nam stiže iz studija Dizni. Ovo je priča o neustrašivoj mladoj ženi, koja rizikuje sve što ima. Zbog ljubavi prema svojoj porodici i državi i postaje jedan od najvećih ratnika za koje je Kina ikada čula.

Od sutra ćete takođe moći da pogledate i polu–autobiografski film o Pitu Dejvidsonu, Kralj ostrva. On odrasta na Stejten Ajlendu, a film uključuje i gubitak njegovog oca u događaju koji se odigrao 11. septembra kao i ulazak u svet stendap komedije.

Treći naslov koji će se od 10. septembra naći na repertoaru je Istina. Fabijen je ostarela francuska filmska zvezda. Uprkos povremenom gubitku pamćenja, ostaje dostojna poštovanja i na koju i dalje treba da se računa. Po objavljivanju Fabijeninih memoara, njena kćerka Lumir dolazi iz Njujorka u Pariz kako bi proslavile taj događaj. Između majke i kćerke dolazi do inteligentne i duhovite borbe mišljenja, pošto Lumir dovodi u pitanje majčinu ružičastu verziju prošlosti. Napetost u njihovom odnosu – koja je podvučena paralelom sa najnovijom Fabijeninom ulogom u jednoj naučno-fantastičnoj drami – postepeno popušta, čime se otvara put ka izmirenju.