Mulan vraća publiku u bioskope: Premijera u bisokopu Vilin grad

mulan

Prvi veliki film studija „Disney“, i njegovog eskluzivnog zastupnika „MCF MegaCom Film“-a, Mulan, vraća publiku u bioskope.

Četvrtak je u bioskopu Vilin grad rezervisan za premijere. Ovog puta, 10. septembra stiže Mulan. Proslavljeni reditelj Niki Karo predstaviće nam epsku priču o legendarnoj kineskoj ratnici.

Svoje karte za projekciju možete rezervisati ovde.

O filmu:

Neustrašiva mlada žena rizikuje sve što ima, zbog ljubavi prema svojoj porodici i državi, te postaje jedan od najvećih ratnika za koje je Kina ikada čula. Kada kineski car pošalje dekret u kome piše da svaka porodica mora da pošalje jednog člana koji će se pridružiti Carskoj vojsci u odbrani zemlje od osvajača sa severa, Hua Mulan, najstarija ćerka proslavljenog ratnika, zameniće svog obolelog oca.

Prerušena u muškarca, predstavlja se kao Hua Jun i na svakom koraku suočiće se sa izazovom kako bi prigrlila svoju unutrašnju snagu i istinski potencijal. Ovo je epsko putovanje koje će je preobratiti u poštovanog ratnika i na kome će zaslužiti poštovanje i zahvalnost čitave nacije i njenog oca učiniti ponosnim.

Global Digital Clinik