Vikend u Nišu: Prvi jesenji vikend uz malo kiše i mnogo muzike

vikend u nišu

Počinje prvi jesenji vikend u Nišu ove godine. Biće kiše, ali ona je prolazna, dok trenuci koje provedete sa najbližima ostaju zauvek. Evo našeg predloga kako da provedete vikend.

Večeras nema kiše, te petak veče možete provesti u prijatnom ambijentu Hush-Hush-a, gde od 21 čas u nastupa Vladan El Gigante Stojanović sa Konspiratotima. Konspiratori su: Miloš Vojvodić, Voja Proja Ilić i Zoran Talević. Svoje mesto rezervišite pozivom na broj 018/252892. Započnite vikend sa svojim prijateljima u najlepšoj bašti u gradu.

vikend u nišu
Vlada El Gigante

Ukoliko ste ljubitelj elektronskog zvuka u pabu The Hub od 21 čas nastupa DJ Zoran Jovanović.

 

View this post on Instagram

 

25.09.2020. Friday @the_hub_pubandclub 💚 @matejazuks 📸 #deejay #onediscofan 🙋‍♂️ #tamanicafankerica 🤗

A post shared by Zoran Jovanovic (@onediscofan) on

U bioskope je stigao Pinokio, a večeras je na repertoaru Vilinog Grada od 19:30 časova.

U subotu će padati kiša, te imate razloga da se sakrijete pod ćebetom i pročitate knjigu, ili pogledate neki film i seriju. Našu preporuku za serije možete pogledati ovde.

U večernjim satima šanse za padavine će se smanjiti, te možete krenuti u izlazak. Na Letnjoj pozornici nastupa Penthouse Band, koji za Vas svira #pop #soul #house #hardrock #80s #90s #rock #jazz #funk #oldies hitove. Svirka počinje u 21, ulaz je slobodan do 22 časa. Svoje mesto rezervišite na Facebook strani kafića “Pozornica”.

Ukoliko Vas kiša uplaši, nemojte odustajati od izlaska iz kuće. Na repertoaru Cineplexx-a sigurno će se naći ostvarenje koje će Vam se dopasti:

  • After: Posle sudara – 15:30, 17:45, 20:00
  • Rat sa dekom – 19:15
  • Snežana i seda6m patuljaka SINH – 13:30, 15:15, 17:15
  • Veličanstveni gubitnici – 21:20
  • Mulan TITL – 14:40,  21:50
  • Mulan TITL 3D –  12:15, 17:00, 19:30
  • Van kontrole – 22:15
  • Tenet –16:00, 19:00, 22:00
  • Napred SINH 3D – 12:45

Sunce će nam se vratiti već u nedelju, te poslednji dan vikenda možete provesti u šetnji, ili na nekom izletu. Izletište Vidrište nalazi se oko 20 kilometara od Niša u blizini sela Miljkovac. Prelepa priroda i letnjikovci uz Toponičku reku, čine ovo mesto savršenim za nedeljni izlet.

Deo čarolije je u svom videu preneo Vladan Timotijević, te Vam ga ostavljamo kao podsticaj da posetite ovo mesto.

Za one koji nisu ljubitelji avantura, predlažemo nedeljni matine u Čairskoj kafani, koji počinje u 14 i traje do 19 časova. Broj telefona za rezervacije naći ćete na njihovoj Facebook strani.

U nedelju će se u bioskopu Vilin Grad održati premijera filma Trolovi: Svetska turneja. Projekcije počinju 12:40 i 14:20. Ne zaboravite da je u toku foto konkurs na kojem možete osvojiti poklon od Pertini toys. Sve uslove konkursa pronaći ćete u tekstu ispod.

Foto konkurs u bioskopu Vilin Grad: Kojem trolovskom plemenu pripadate?

Želimo Vam prijatan prvi jesenji vikend u Nišu, i napominjemo da je veoma važno da budete odgovorni prema sebi i drugima i da poštujete sve mere i preporuke u vezi korona virusa.

Global Digital Clinik