Uvećanje grudi po promotivnoj ceni

Uvećanje grudi operacija

Uvećanje grudi više ne mora biti samo vaš san iz mladosti.

Danas, zahvaljujući vrhunskim stručnjacima iz oblasti plastične i estetske hirurgije svaka dama može poboljšati izgled i veličinu svojih grudi.

Male grudi naročito u pubertetu nekim devojkama zaista utiču na gubitak samopouzdanja.

Na sreću više ne mora da bude tako i uz uvećanje grudi po promotivnoj ceni danas svaka devojka može da odabere sama svoj izgled i promeni ono što joj se na sebi ne sviđa.

Rad na sebi podrazumeva da se na kraju osećate zadovoljno u svojoj koži. Dok nekima to apsolutno nije važno, neke devojke bi se ipak osećale lepše da su im grudi veće ili podignutije.

Kako izgleda uvećanje grudi

Uvećanje grudi odnosno takozvana mamoplastika je operacija koja uključuje postavljanje implantanata ispod tkiva dojke ili mišića grudnog koša.

Za neke žene uvećanje grudi je način da se osećaju bolje, lepše i izazovnije u svom sopstvenom telu. Za neke je to način da povrate svoj pređašnji izgled nakon nekih određenih bolesti i stanja.

U drugom slučaju, kada je dojka prethodno delimično ili potpuno odstranjena radi se potpuna rekonstrukcija grudi koja im omogućava da svoj izgled vrate i poboljšaju što predstavlja i deo lečenja najtežih bolesti poput karcinoma dojke.

Atlas Estetika nudi vam i rekonstrukciju grudi po povoljnim cenama.

Ukoliko se odlučite da je uvećanje grudi ono što želite najvažnije je da se prvo dobro informišete i razgovarate sa pouzdanim stručnjakom iz oblasti estetske hirurgije.

Ipak je u pitanju operativna metoda, te je razgovor sa lekarom specijalistom iz ove oblasti jako važan.

Takođe, nemojte raditi uvećanje grudi bilo gde.

 Vodite računa da klinika bude pouzdana, a lekari u njoj pravi stručnjaci.

U klinici Atlas Estetika uvećanje grudi rade vrhunski plastični hirurzi, dr Lazar Pajević, dr. Igor Georgijev  i dr Nataša Popović, specijalisti estetske, plastične i rekonstruktivne hirurgije.

Oni su nam rekli i da je uvećanje grudi jedan od najčešće traženih estetskih zahvata u novije doba.

Uvećanje grudi

Uvećanje grudi operativni tok

Dolazimo i do onog glavnog pitanja kako ustvari izgleda sama operacija, koliko traje postoperativni period i da li ćete nakon uvećanja grudi imati i ožiljke.

Ovo su ujedno najčešća pitanja koja zanimaju sve one koji se razmišljaju o uvećanju grudi.

Pitali smo stručnjake Atlas Estetike i oni su nam objasnili kako izgleda procedura, operacija i oporavak pacijenta nakon uvećanja grudi.

Pokušaćemo da vam što jednostavnije objasnimo.

Naime, najpre je potrebno da razgovarate sa svojim lekarom kako biste mu predočili svoje želje u vezi sa izgledom i veličinom grudi, ali i kako bi on na osnovu pregleda vaše fizionomije utvrdio kako da budete zadovoljni rezultatom.

Pregled je kod njih besplatan i na njemu ćete se dogovoriti da li vam je potrebno samo uvećanje grudi ili i podizanje grudi što je veoma čest slučaj.

Nakon utvrđivanja najbolje opcije za vas na osnovu vaše medicinske istorije bolesti, konstitucije, fizionomije i slično, lekar će vam predočiti moguće varijante uz pomoć kojih se baš vama mogu uvećati grudi, ali i veličinu implanta koji će se tom prilikom koristiti.

Postoji tri pristupa u opciji.

 Prvi je da se rade rezovi oko areole, drugi je kroz pazušnu jamu, a treći ispod dojki.

Ukoliko se radi isključivo uvećanje grudi najčešće se radi trećim pristupom gde se rezovi izvode ispod dojke.

 Sama operacija radi se u opštoj anesteziji i ne bi trebalo da traje više od dva sata. Nakon operacije potrebno je da provedete još jedan dan u bolnici kako bi se oporavili od anestezije.

Nakon toga u bolnici dobijate posebne kompresivne grudnjake koje biste po preporuci lekara trebali da nosite nekih 4 do 6 nedelja, koliko je potrebno grudima da dobiju nov, prirodni oblik kakav ste želeli.

Konci se skidaju nakon dve nedelje, a uvećanje grudi primetićete odmah.

Ožiljci bi trebalo u potpunosti da nestanu nakon nekih pola godine.

Savetuje se pacijentkinjama da se u periodu oporavka od barem dva meseca ne izlažu fizičkim aktivnostima i opterećenjima.

Rezovi se za uvećanje grudi uglavnom prave ispod dojke, da bi se potom napravilo mesta za postavku implanta.

Nakon umetanja implanta ukoliko nije potrebno i podizanje grudi, operacija je završena.

Kao što smo već napomenuli, operacija uglavnom nije zahtevna, rezultati se vide odmah, a oporavak nije težak.

Što je najvažnije vaše grudi će biti oblikovane i lepe, a čak i na dodir biće potpuno prirodne. Naravno, najvažnije od svega je da vodite računa kome se prepuštate kada radite uvećanje grudi.

Kvalitet materijala, ali i veština hirurga najvažniji su faktori koji utiču na sam rezultat uvećanja grudi.

Atlas Estetika je klinika od poverenja, slobodno im se obratite ukoliko imate bilo kakve nedoumice ili želite da zakažete svoj besplatni pregled za uvećanje grudi po promotivnoj ceni.