Novo prodajno mesto za elektronsku naplatu putarine u Nišu

putarine

Iz JP „Putevi Srbije “, saopštavaju da se u cilju širenja distributivne mreže i dostupnosti elektronske naplate putarine (ENP), 1. juna otvara novo prodajno mesto u Nišu na Bulevaru 12. februar 4.prilaz (u okviru naplatne stanice Niš Sever).

Poručuju da će zainteresovanim građanima i poslovnim partnerima približiti delokrug rada ovog preduzeća, ukazati na prednosti i kvalitet usluga iz oblasti elektronske naplate putarine, mobilne aplikacije, elektropunjača i drugih aktuelnosti u cilju unapređenja sistema naplate putarine.

“Kupovina i dopuna uređaja za ENP će na novootvorenom prodajnom mestu u Nišu biti dostupna fizičkim i pravnim licima, koja mogu sklopiti ugovor o korišćenju elektronske naplate putarine u pripejd i postpejd sistemu uz ispunjenje propisanih uslova i dostavljanje odgovarajuće dokumentacije”, saopštavaju iz JP Putevi Srbje

Radno vreme prodajnog mesta za ENP je svakog dana u nedelji od 07:00-22:00 sata.

Podsećaju da elektronska naplata putarine omogućava najbrži prolazak kroz naplatne stanice, bez zaustavljanja, značajno skraćuje vreme putovanja i predstavlja jeftiniji vid plaćanja putarine.