Upravnik zgrade u ulici Milojka Lešjanina 65 u Nišu i ove godine delio uskršnja jaja i čokolade najmlađim komšijama

U organizaciji sada već čuvenog upravnika zgrade u ulici Milojka Lešjanina 65, Miloša Stefanovića, mališanima su podeljena uskršnja jaja i čokolade. Nisu izostali ni kolači, torte i kiflice, a Stefanović kaže da su ih prvi put posetile i komšije sa decom iz drugih zgrada.

Zbog spajanja raspusta i 1. maja, ove godine su kako kaže Stefanović malo poranili sa podelom uskršnjih jaja i čokolada najmlađim komšijama.

Međutim to nije sve, jer su se kako kaže Stefanović, vredne komšinice potrudile oko spremanja kolača, kiflica, torti.

Ova akcija se organizuje već pet godina za redom, a Stefanović kaže i da su im se i komšije iz susednih zgrada pridružile sa decom kako bi videli akciju, ali prvenstveno kako bi se mališani družili.

Komšija Jovica Đorđevic kaže da ni u jednoj zgradi ne postoji nešto ovako.

“Ovako nešto nigde ne postoji kao što se trudi naš Miloš za svoje mališane iz svoje zgrade  uz to i starije komšije su prezahvalne Milošu za pažnju i pomoć”, kaže Đorđević.

A, Milošev drug Nikola Miladinović za svog druga ima samo reči hvale, pa ponosno kaže da je tu za svog druga 24 sata da pomogne oko organizacije i da mu je čast i privilegija da bude deo ove divne porodice u zgradi.

Foto: Miloš Stefanović

Naravno, ni njegova majka Milica ne krije svoju radost kada čuje reči pohvale od svojih komšija i dodaje da Miloš nije samo u zgradi takav nego i na drugim mestima pomaže svakom koliko moze.

Komšinica Nataša ističe da mnogi treba da se ugledaju na Miloša jer je kako ističe, takav drug, komšija i upravnik retkost u današnjem surovom vremenu.

Inače, Stefanović je već poznat po raznim akcijama koje organizuje za najmlađe komšije, pa tako i pred svaku novu godinu mališani u ovoj zgradi dobijaju paketiće.

Global Digital Clinik