Sada već čuveni upravnik zgrade broj 65 u Milojka Lešjanina i ove godine delio paketiće malim komšijama

Foto - Miloš Stefanović

Zgrada broj 65 u ulici Milojka Lešjanina u Nišu, i ove godine, bila je “obučena u Novu godinu i Deda Mraza”. Miloš Stefanović, upravnik ove zgrade, sada već po starom dobrom običaju, podelio je novogodišnje paketića najmladjim komšijama. Nisu izostale ni Deda Mrazice, odševljenje, cika i vriska mališana…

“U zgradi imamo 38 stana od toga 16 stana su sa mališanima imamo 4 bebe i ostalo 14 preskolski uzrast. Imali smo dve dedamrazice, koje su učestvovale u deljenju paketića, slikanju sa decom, a i stariji su sa velikom radošću isto prilazili jelki da se slikaju.
Podeljeni su paketići, kapice, knjige” – priča Miloš.

Upravnik Miloš, dobio je od svojih komšija pohvalnicu za trud, angažovanje, posvećenost u radu i brigu prema najmladjima.

“Majka jednom rađa ovako vrednog dečka, da svojom toplinom, pozitivnom energijom, zrači i prenosi i na ostale. Uvek je tu, ne samo kao upravnik zgrade, nego i da da po neki savet, shodno svojoj profesiji. On je inače po zanimanju pravnik i često savetuje svoje komšije” – ističe komšija Jovica Đorđević.

Reči ne štede ni Miloševi prijatelji…

“Rođa (Milošev nadimak) je vredan čovek i primer je za ostale da se ugledaju na njega, da budu dobri ljudi, pošteni i marljivi u radu” – dodaje Nikola Miladinović…

Global Digital Clinik