Rođendanska euforija: Pet predloga za poklon najboljoj drugarici

Večite su dileme koje nam se vrzmaju po glavi kada treba da odlučimo čime da obradujemo najdražu osobu za njen divan dan. Nekada od prevelike želje da to bude posebno sa jedne strane,  a sa druge strane dovoljno dobro i jedinstveno da se svidi drugarici, ,,pregorimo“ i ostanemo bez ideja. Mi vam u nastavku teksta donosimo univerzalne predloge koji nikada ne izlaze iz mode. A mogu vam poslužiti kao idelani podsetnici kada se ,,zaglavite“.

Samo neki od predloga mogu biti parfemi, vaučeri ili pak narukvice od srebra ili drugih materijala.

Parfemi

Ako vaša drugarica ima omiljeni parfem koji voli da koristi ovo neće biti težak zadatak za vas, ali će biti onaj sa kojim sigurno nećete pogrešiti. Omiljenog parfema nikada dosta. Iako se parfemi poklanjaju i za druge povode, ipak je kao rođendanski poklon i daje jako popularan. Vaša dilema može nastati ukoliko prijateljica nema omiljeni parfem, pa vi treba da napravite izbor. Iako možda znate sve o njoj vrlo je teško napraviti izbor mirisa koji bi se njoj svideo. Ali savet je da krenete od toga da li više voli sladunjave mirise kozmetičkih proizvoda ili one osvežavajuće. Ali nemojte zaboraviti ni da se isti parfem može osećati na koži drugačije u zavisnosti od toga ko ga nosi.

Set donjeg veša ili spavaćica

To ženama uvek treba i sa ovim ne možete nikako pogrešiti. Samo ako se odlučite za ovaj komad budite pažjljive pri odabiru. Ne birajte po sopstvenom ukusu, već se rukovodite time šta ona voli, želi i nosi. Za udobnost i komfor tokom celog dana birajte kvalitetne komade napravljne od prirodnih materijala. I ovde je široka lepeza izbora, te u skladu sa tim šta vaša prijateljica voli možete suziti taj izbor. Ono sa čim nikada ne možete pogrešiti su crna boja i čipkasti komadi.

Ženski novčanici

Crveni ženski novčanici izrađeni od kože su savršen poklon za svaku damu. Pogotovo oni ženski novčanici koji sadrže nekoliko pregrada za novčanice i nešto više pregrada za kartice i identifikaciona dokumenta. Naravno, možete ih naći u raznim bojama, dezenima i od raznih materijala i birati ih u skladu sa preferencijama onoga kome je namenjen. Žene za razliku od mušakaraca i veoma retko svoj novac drže u džepu tako da eto još jednog predloga za idealan poklon. Ideja može da bude da ga birate u odnosu na tašnu koju poseduje najbolja drugarica. Još jedan od poklona su ženski novčanici koji nikada ne zastareva i koji je iz grupe ,,must have“ stvari.

Vaučeri

Sve češći način da nekoga obradujete jeste putem različitih vaučera koji se nude na raznim mestima. To može biti vaučer za kupovinu u nekim od drogerija gde može kupiti kozmetiku i šminku koja joj nedostaje ili pak u nekom omiljenom butiku ili radnji. Ako želite da joj poklonite nezaboravno iskustvo onda ćete biti usmereni na one vaučere koji se odnose na masažu ili kozmetički tremtman (poput pedikira, manikira, frizerskih usluga) u nekom od popularnih salona. Ili pak vaučer za neki dobar spa centar. Da vaša najbolja drugarica zasija punim sjajem priuštite joj novo i nezaboravno iskustvo putem vaučera.

Nakit – narukvice od srebra, minđuše ili lančići

Ako tražite poklon koji ima dugi vek trajanja uz kontinuiranu upotrebu onda su komadi nakita pravi izbor za vas. Sve popularnije su postale narukvice od srebra koju se idealne za sve prilike i modne kombinacije. Zaokružite prijateljstvo narukvicom od srebra koja će biti simbol vaše dugogodišnje vernosti i ljubavi. Pored njih, jednostavni komadi minđuša i lančića mogu jednako oslikati tu posebnost. Još jedna prednost ovih detalja je u tome što su narukvice od srebra izuzetno povoljne u odnosu na kvalitet i dug vek trajanja koji ih karatkeriše.

Nešto što će definitivno biti podsetnik i ,,sidro“ vašeg prijateljstva upravo su ovakvi znaci pažnje poput minđuša, narukvica od srebra ili lančica sa raznim privescima.