Preminula žena oborena na pešačkom prelazu na Vizantijskom bulevaru, lekari se bore za život drugog pacijenta

žena oborena na pešačkom preminula

Od zadobijenih povreda preminula je 75. godišnja žena koju je na pešačkom prelazu na Vizantijskom bulevaru prošlog vikenda udario “golf”. Drugi povređeni pešak, i dalje je u teškom stanju i na respiratoru.

Žena rođena 1946. godine, koja je prošlog vikenda zadobila teške telesne povrede u saobraćajnoj nesreću na Vizantijskom bulevaru, kada je na pešačkom prelazu udario “golf”, preminula je juče od zadobijenih povreda, potvrđeno je u UKC Niš.

Drugi povređeni pešak u ovoj saobraćajnoj nesreći 79. godišnji muškarac i dalje je u teškom stanju i na respiratoru.

“Pacijentkinja koja je nakon višestrukih, teških povreda u saobraćajnoj nezgodi na Vizantijskom bulevaru, bila smeštena u intenzivnoj nezi Klinike za anesteziju, uprskos svim naporima lekara, juče je nažalost podlegla povredama. Pacijent koji je tada u istoj nezgodi, takođe teško povređen i dalje se nalazi u teškom, životno ugrožavajućem stanju i dalje je priključen na aparat za veštačku ventilaciju”, saopšteno je iz Kliničkog centra u Nišu, a prenosi “Blic”.

Podsetimo saobraćjna nesreća se dogodila 11. aprila oko 14.30 na Vizantijskom bulevaru na pešačkom prelazu kada je na njih naleteo “golf”, kojim je upravljala 53.godišnja žena.

Policija je saopštila da će po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Nišu podneti krivičnu prijavu protiv žene koja je upravljala golfom zbog sumnje da je izvršila teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja.