Dve starije osobe teško povređene na pešačkom prelazu na Vizantijskom bulevaru

dve starije osobe teško povređene

Dve starije osobe teško su povređene danas oko 14.30 sati kada je na njih naleteo automobil na pešačkom prelazu na Vizantijskom Bulevaru.

Dve starije osobe, muškarac 41. godište i žena 46. godište, teško su danas povređene kada je na njih naleteo automobil marke “golf 4” na pešačkom prelazu na Vizantijskom bulevaru, na mostu na Gabrovačkoj reci.

“Dve osobe žena 46. godište i muškarac 41. godište povređene su u saobraćajnoj nezgodi oko 14.30 sati na Vizantijskom Bulevaru. Na njih je naleteo automobil marke “golf” niških registarskih oznaka kojim je upravljala žena 1968. godište. O svemu je obavešteno Osnovno javno tužilaštvo, po čijem je nalogu izvršen uviđaj”, kažu iz niške policije.

Iz policije navode da će protiv 53-godišnje žene koja je upravljala “golfom” biti podneta krivična prijava zbog postojanja osnova sumnje da je izvršila krivično delo, teško delo protiv bezbednosti saobraćaja.

Prema nezvaničnim informacijama nesreća se dogodila na pešačkom prelazu na mostu na Gabrovačkoj reci kada ih udarilo vozilo marke “golf 4” koje se kretalo iz pravca tržnog centra “Roda” ka Bulevaru Nemanjića. Prema rečima očevidaca od siline udara bračni par je odbačen nekoliko metara dalje od pešačkog prelaza.

Prema pisanju pojedinih medija, i muškarac i žena su zadobili povrede glave, ali je on u besvesnom stanju prebačen na lečenje, dok je žena bila svesna sve vreme transporta u bolnicu. Navodno, radi se o bračnom paru ali to za sada nisu mogli da potvrde iz policije.

Global Digital Clinik