Policija poziva roditelje da prijave pedofila sa slike ukoliko je i njihovu decu polno uznemiravao

policija
Foto: PU Niš

Zbog sumnje da je na igralištu u Naserovoj ulici dodirivao po intimnim delovima tela sedmogodišnju i osmogodišnju devojčicu juče je uhapšen je 62-godišnjak iz Niša. Niška policija sumnja da ima više oštećenih nego što je dosadašnjim radom utvrđeno, pa poziva roditelje da prijave čoveka sa slike ukoliko je i njihovu decu polno uznemiravao.

Osumnjičenom S.M. koji je uhapšen zbog sumnje da se neprimereno ponašao prema dvema devojčicama, određen je pritvor od 30 dana.

Njega je niška policija uhapsila zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo polno uznemiravanje.

“Sumnja se da se on neprimereno ponašao prema dvema devojčicama”, navode iz policije.

S obzirom na to da se sumnja da oštećenih ima više nego što je dosadašnjim radom utvrđeno, iz policije pozivaju njihove roditelje da se jave Policijskoj upravi u Nišu na telefone 018/192 i 018/503-425.

Podsetimo, zbog sumnje da je na igralištu u Naserovoj ulici dodirivao po intimnim delovima tela sedmogodišnju i osmogodišnju devojčicu juče je uhapšen  62-godišnjak S.M. iz Niša.

Prema nezvaničnim informacijama, S.N. je uhapšen nakon što su se devojčice požalile roditeljima šta im se dogodilo na igralištu, što su potvrdili i snimci kamera za video nadzor.

Stanovnici ovog dela grada rekli su novinarima da S.N. stanuje u istoj ulici u kojoj se nalazi dečje igralište i da ga sva deca iz komšiluka poznaju jer tu često šeta psa.

Osumnjičeni se tereti za dva krivična dela nedozvoljenih polnih radnji za koje je predvidjena kazna zatvora od šest meseci do pet godina.

Global Digital Clinik