Pojačana kontrola saobraćaja: Tokom jučerašnjeg dana napravljen 101 saobraćajni prekršaj

pojačana kontrola saobraćaja
Saobraćajna policija pojačava kontrolu

Nakon odluke ministra unutrašnjih poslova, sprovedena je pojačana kontrola saobraćaja u Nišu.

Pojačana kontrola saobraćaja jedna je od odluka donetih na jučerašnjem sastanku u Policijskoj upravi. Sastanku su prisustvovali ministar unutrašnjih poslova, Aleksandar Vulin, i direktor policije Vladimir Rebić i načelnik Uprave saobraćajne policije Nebojša Arsov.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Uprave saobraćajne policije su tokom jučerašnjeg dana otkrili i procesuirali 101 saobraćajni prekršaj, sačinili 83 prekršajna naloga i podneće 18 zahteva za prekršajni postupak.

“Od ukupnog broja prekršaja posebno izdvajamo izmerenu brzina kretanja vozila od 146,9 km/h, na delu puta gde je ograničenje 50 km/h. Otkriven je i prekršaj upravljanja vozilom pod dejstvom alkohola od 2,18 promila. Navedeni prekršaji predstavljaju nasilničku vožnju. Vozači će biti odvedeni kod dežurnog sudije i procesuirani u skraćenom postupku” navodi se u saopštenju.

“Policija apeluje na vozače da se ponašaju odgovorno, da poštuju saobraćajna pravila i propise. Tako ćete sačuvati sebe i druge učesnike u saobraćaju.”

Dostava hrane u Nišu