Nedeljni horoskop od 30.8. do 5.9.

Nedeljni horoskop

U nedelji koja nam donosi septembar, očekuje nas astrološki čisto i balansirano nebo. Vreme je da naučimo nešto nakon leta koje je iza nas, te da se vratimo na pravi put. Nedeljni horoskop kaže da sledi dobar period za  ljubavnu romansu. Očekuje nas poetična nedelja puna novina, pa nemojte da se začudite kad ljubav pokuca na vrata.

Nedeljni horoskop vam daje uvid u slabosti i jake strane, što možete iskoristiti u svoju korist. Pročitajte i nedeljni horoskop za vaš podznak i mesec, ako znate koji su, kako biste sagledali širu sliku.

Ovan

Dragi ovnovi, ove nedelje osećate se izuzetno romantično. Svoju bezgraničnu ljubav prema partneru pokazujete kroz rad, sve kako bi njima bilo lakše. Želite da im budete na usluzi i ne okolišate da nešto uradite i pre nego što vas partner pita. Trudite se da više čistite u kući. Ako vam sve ovo deluje neobično, ne brinite. U pitanju je pozicija Merkura. Naviknite se na ovo, jer će ovako biti još neko vreme.

Bik

Za ljude u znaku bika ova nedelja možda bude malo naporna. U pitanju je, naravno, posao. Vi ne volite da radite stvari polovično, imate oko za detalje i savršenstvo. Mogući su problemi ili glavobolje onda kad stvari ne izgledaju kako ste zamislili. Dragi bikovi, znamo koliko vam je važno da sve poslove savršeno obavite. Ne morate sve sami. Ali, ako već ne želite tuđu pomoć, dobro se pripremite za ovaj period!

Blizanci

Nedeljni horoskop svim pripadnicima ovog znaka donosi odličan period za romansu. Bilo da ste u dugoj vezi ili sami i strpljivo čekate svoju priliku, sada je pravi trenutak za ljubav. Očekujte da vaša iskra zasija jače nego ikada. Osećate se kao da lebdite, a nije isključeno da ćete napisati neki stih. Kako je Merkur vaša planeta, ovo stanje je skroz normalno. Samo pazite da ne zapostavite obaveze od tolike romantike!

Rak

Naše dobre rakove ove nedelje okupiraće porodična istorija. Imate želju da pozovete starije i saznate sve o prošlosti? Takav uticaj Merkur ima na vas. Nema ništa loše u tome da istražite porodičnu istoriju i pretke, ali budite oprezni. Ako jednom otkrijete tajne, više nikada ne možete da ih sakrijete. Ne dozvolite da ljudi od nepoverenja saznaju vaše privatne stvari. Ako se odlučite da saznate nešto o prošlosti, uradite to diskretno i oprezno.

Lav

Dragi lavovi, ako ste razmišljali o tome da počnete da vodite dnevnik, nema boljeg trenutka od ove nedelje. Kako će vam komunikacione veštine biti odlične ove nedelje, ovo je pogodan period da kupite dnevnik i zapišete svoje misli. Umesto dnevnika, možete da se okrenete i šetnji ili nekoj novoj navici i tako sredite misli. Važno je da u ovom periodu uradite nešto za sebe, nakon toliko toga što dajete drugima. Ponavljajte sve dok ne postane navika. Dobar je period da obnovite staro prijateljstvo.

Devica

Poznato je, drage device, koliko ste pedantni i volite da čistite. Ove nedelje se takođe osećate kao da je vreme za čišćenje. Cilj vam je da izbacite sve što ne koristite i tako rasteretite životni prostor. Kada izbacite sve što više ne koristite, prodisaćete i vi. Ovo je odličan period da ponovo započnete rad na sebi, a čišćenje je samo jedan korak na tom putovanju. Obratite pažnju na to šta je u vašem životu bitno i šta ima potencijal da traje duže. Izbacite sve što nema.

Vaga

Drage vage, ove nedelje ništa ne može da nadjača vašu kreativnost. Merkur vam unosi novi nivo samopouzdanja i nove načine da se kreativno izrazite. Vreme je da izađete iz mehura u koji ste se zavukli i pokažete svima šta možete! Ove nedelje trošite više nego obično, pa vas savetujemo da pripazite na novčanik. Ovo je dobar period da potražite novi kreativni hobi koji ćete obožavati.

Škorpija

Svuda oko vas, drage škorpije, cveta ljubav. Vreme je da procveta i u vama. Budite oprezni, romantični period ne znači da treba da se potpuno opustite i zaboravite na ono što tražite. Ne verujte svima – mnogi se pretvaraju da su ono što nisu. Budite na oprezu i zaštitite se od razočarenja. Romansa će doći vrlo brzo, ali ipak budite strpljivi, kako biste mogli potpuno da uživate u periodu ljubavi.

Strelac

Dragi strelčevi, ove nedelje vam je posebno izražena želja za druženjem. Moguće je da ćete morati da preuzmete ulogu vođe u nekom trenutku. Samo razmislite – da li ste uzeli preveliki zalogaj? Izbegavajte situacije koje od vas zahtevaju previše – fokusirajte se na ono što stvarno možete da podnesete. Ne forsirajte sebe previše da ne biste došli do izgaranja. Dajte samo onoliko koliko imate.

Jarac

Kako god okrenemo, dragi jarčevi, vas uvek čeka neka odgovornost. Takva je situacija i ove nedelje na poslu. Izgleda kao da sve morate vi da uradite i to bez tuđe pomoći. Ne brinite, ovo će vam se ozbiljno isplatiti. Sve što radite sada doneće vam neke nagrade. Teško je raditi ako to niko ne primeti. Čak i kad vam se čini da niko ne vidi, svi vide. Zato samo hrabro, izdržite još malo!

Vodolija

Drage vodolije, da li je to ljubav pokucala i na vaša vrata? Nedeljni horoskop kaže da. Čini se da ove nedelje spremate romantično iznenađenje voljenoj osobi. Takođe, ova nedelja vas podseća da nikada ne odustajete od svojih snova. Niste toliko spontani koliko svi misle, a mi vas savetujemo da to iskoristite pozitivno. Isplanirajte taj sastanak, odsanjajte malo šta želite, a onda se fokusirajte na ostvarenje tog cilja!

Ribe

Kao da ste se i vi i vaš partner probudili i osvestili tek sada kada su u pitanju finansije. Čini vam se da je vreme da ozbiljno razgovarate o troškovima, jer ne možete neke dugove više da ignorišete. To je dobar korak ka napretku, drage ribe. Ako razmišljate da pokrenete svoj biznis, takođe je dobar trenutak da ozbiljno potražite novčanu pomoć. Nemate šta da krijete pred svojim partnerom, zato iskoristite taj razgovor kako biste dobili i savet.