Kvarovi na vodovodnoj mreži i prekidi u vodosnabdevanju

Radnici vodovoda

JKP „Naissus“ i danas će raditi na otklanjanju kvarova na vodosnabdevanju na nekoliko lokacija u gradu, prigradskim naseljima i okolnim selima.

Radovi na mreži u ulici Kralja Stefana Prvovenčanog

Voda na asfaltu, potreban je iskop u ulici Kralja Stefana Prvovenčanog, kod broja 5. Zbog popravke vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u delu ulice Kralja Stefana Prvovenčanog, leva strana od ul. Lole Ribara do raskrsnice sa ulicom Sedmi juli. Tu su ulice: Lole Ribara, deo Mačvanske i deo Svetosavske.

Popravka kvara u ulici Stevana Milčića

Voda na asfaltu, potreban je iskop u ulici Stevana Milčića, kod pumpne stanice. Zbog popravke vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u ulicama Stevana Milčića i Petra Božovića.

Radovi na mreži u ulici Ljubiše Cvetkovića Robija

Voda na ulici, potreban je iskop u selu Gornje Međurovo u ulici Ljubiše Cvetkovića Robija bb. Zbog popravke vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje u ulici Ljubiše Cvetkovića Robija.

Popravke kvarova na prvim ventilima

Tokom dana, obavljaće se radovi na popravci prvih ventila u selima Popovac, Pasi Poljana- 1300 kaplara, Trupale – Nišavska, Sečanica, Vrtište, Supovac i još nekim. Popravke u šahtama planiraju se u ulicama Bulevar 12. Februar 52a, Roberta Koha 10, Ivangradska, Strahinje Simonovića 2 i drugim. Zbog intervencija, moguć je prekid vodosnabdevanja na pomenutim lokacijama do 15 sati