Kreće prskanje protiv komaraca

prskanje
Ublažite svrab od ujeda komaraca

23. i 24 juna obaviće se godišnje prskanje protiv komaraca i larvi komaraca. Prskanje će se obaviti u svim niškim opštinama, a radnici preduzeća Eko i Sanit M&M biće na terenu od 8 sati.

U četvrtak, 23. juna biće prskane teritorije na teritoriji opština Niška Banja, Medijana i Crveni Krst.

Niškoj Banji biće prskana priobalja reka Ostrovačke, Kunovičke, Jelašničke, Kutinske , Nišave, leva strana od vikend naselja Ostrovica do naselja Brzi Brod, Mrtvaja i Topla bara kod Niške Banje.

Medijani će biti isprskana priobalja Gabrovačke reke i Suvodolskog potoka od pruge do ušća, zatim priobalje Nišave, leva strana od Brzog Broda do Železničkog mosta i bara kod Brzog Broda.

Na teritoriji Crvenog Krsta – priobalja Toponičke i Rujničke reke, Humskog i Rujničkog potoka, priobalje Nišave, desna obala od Železničkog mosta do uliva u Južnu Moravu i priobalje Južne Morave od ušća sa Nišavom do izlaska iz KO Donja Trnava.

U petak, 24. juna u planu su teritorije u Panteleju – priobalja Malčanske, Breničke, Matejevačke reke i Knezselskog potoka, Nišave, desna strana od uliva Jelašničke reke do mosta Mladosti.

Na Paliluli – priobalja Gabrovačke reke i Suvodolskog potoka do pruge, priobalje reke Nišave, leva strana od železničkog mosta do uliva u Južnu Moravu, priobalje Južne Morave od ulaska u KO Gornje Međurovo do ušća sa Nišavom, Batušinačke bare, bare pored Nišave i staro korito kod Medoševca, Ciganski ključ i bare između sela Trupale i Popovac.