Vojko V u Banovini

Vojko V

Regionalno popularni hrvatski reper Vojko V održaće, u okviru srpske mini turneje, svoj prvi samostalni koncertu u Nišu. Koncert će biti održan u petak, 24. juna, sa početkom od 21 čas. Ulaznice za koncert su u pretprodaji 1200 dinara, dok će na dan koncerta biti 1500 dinara.

Splitski muzičar i producent je svoju solo karijeru krenuo 2018. godine. Tada je svojim albumom “Vojko” predstavio svoje najveće hitove: “Ne može”, “Zovi čovika” kao i pesma koja je privukla najveću pažnju  “Pasta Italiana”. Prvi samostalni album je Vojku doneo veliki uspeh i čak tri nagrade u Hrvatskoj- za album godine, najbolji album klupske muzike i najbolje muško vokalno izvođenje.

Za zagrevanje publike biće zadužen niški Hip Hop producent DJ Sunrise. On već ima dugogodišnju zapaženu karijeru ne samo kroz klupske nastupe, već i kao redovan učesnik značajnijih urbanih festivala, kao što su PozitivNI, Nišville, BazArt i San Derven.

Za koncert Vojka V u Nišu cena ulaznice u pretprodaji je 1000 dinara, a na dan koncerta ulaznica će koštati 1500 dinara. Ulaznice se mogu kupiti u prodajnoj mreži Tickets.
Prodajna mesta Tickets u Nišu: Knjižara Indigo (Obrenovićeva 39), Knjižare Delfi (TC Stop Shop – Bul. Medijana 21g i Obrenovićeva 3), Big Star Travel (Cara Dušana 84 a) i OMV pumpe (Dimitrija Tucovića bb, Bulevar 12. februara bb, Bulevar Vizantije bb).