JKP Mediana skinuće hiljade žvaka sa niških ulica

Ovako to radi Gradska čistoća u Beogradu; Foto: Gradska čistoća
Ovako to radi Gradska čistoća u Beogradu; Foto: Gradska čistoća

U JKP Mediana održan je inicijalni sastanak sa upravnicima zgrada sa teritorije grada Niša, na kojem se govorilo o načinima uređenja međublokovskog zelenila i odvoza kabastog otpada.

Cilj je bio da se na sastanku čuje glas javnosti i da svako od upravnika iznese svoje predloge za poboljšanje usluga, rekao je direktor JKP Mediana, Dragoslav Pavlović.

“Sa prvim danima proleća želimo da naše sugrađane rasteretimo i oslobodimo ih otpada koji se nalazi u njihovim domaćinstvima. Dosadašnja praksa podrazumevala je postavljanje velikih kontejnera na javnim mestima. Ove godine novina je dolazak do samih adresa naših sugrađana, a akcija traje do kraja aprila”, istakao je direktor Dragoslav Pavlović.

Više o prolećnoj akciji odvoza kabastog otpada pročitajte ovde.

Pavalović dodaje da su, između ostalog, zahtevi građana da se što pre očiste žvake sa trotoara.

“Za dve nedelje potpisujemo ugovor sa jednom firmom koja će očistiti žvake sa trotoarskih površina. To je novinai  do sada se to nije ovako organizovano radilo”, istakao je Pavlović.

sastanak jkp mediana sa upravnicima zgrada u Nišu

Profesionalni upravnici zgrada izrazili su zadovoljstvo, kako kažu, time što ih je po prvi put neko javno-komunalno preduzeće pozvalo na saradnju i dogovor, a sve u cilju boljeg i lepšeg izgleda našeg grada.

Global Digital Clinik