Evergreen festival osvojio Nišlije: Uskoro veče šansona i evergreen muzike

Prvi Evergreen festival u Nišu, Kerber; Foto: Naissus Info
Prvi Evergreen festival u Nišu, Kerber; Foto: Naissus Info

Evergreen muzika osvojila je srca Nišlija na prvom Evergreen festivalu. Niška Letnja pozornica bila je puna do poslednjeg mesta, a publika je dugim aplauzima ispratila niški bend Kerber koji je nastupio sa orkestrom Impresija pod dirigentskom palicom kompozitora Vojkana Borisavljevića.

Nišlije su na noge podigle pesme “Ratne igre” i “Hajde da se volimo”, posle kojih su svi bili veseli, igrali i pljeskali.

Pred kraj nastupa na muzičkoj sceni Kerberu se pridružio i crkveni hor Branko koji su Nišlijama dočarali pravi simfo-rok koncert i svi zajedno pevali “Ne ostaju tragovi”.

Prvi Evergreen festival U Nišu, Kerber; Foto: Naissus Info
Prvi Evergreen festival u Nišu, Kerber; Foto: Naissus Info

Publika je pokazala da je muzika Kerbera i dalje na tronu i da se kvalitetni hitovi ne zaboravljaju. Svi kao jedan pevali su najveće hitove Kerbera, a poseban doživljaj je bila poslednja izvedena na koncertu “Mama, tata, vratiću se ja”.

Koncert je direktno prenosio Radio Beograd 202.

Gale Kerber je na kraju koncerta zahvalio orkestru Impresija i crkvenom hor Branko na uspešnom koncertu i poželeo Nišlijama da Evregreen festival postane tradicionalan.

Ljubitelji evergreen muzike ponove že moći da uživaju u starim hitovima, ali u francuskim šansonama 13. juna na sceni Narodnog pozorišta u Nišu od 20 časova. Organizator ove muzičke večeri je Gradska opština Medijana.

Global Digital Clinik