Evergreen hitovi odjekivali Tvrđavom u Nišu: Večeras Kerber (VIDEO)

Prvi Evergreen festival u Nišu: Čuvari kvalitetne muzike na jednom mestu

Neda Ukraden, Lado Leskovar, Leo Martin, Beti Đorđević, Dušan Svilar, Nada Pavlović i mnogi drugi koji su učestvovali druge večeri na prvom Evergreen festivalu na Letnjoj pozornici oduševili su nišku publiku koja je pevala sa njima stare hitove.

Publika je željno očekivala čuvenu “Odiseju” koji je za kraj otpevao Leo Martin, a onda su svi pevači izašli pred nišku publiku i zajedno sa njom otpevali „A sad adio“.

Prvi Evergreen festival u Nišu: Čuvari kvalitetne muzike na jednom mestu
Publika na Evergreen festivalu u Nišu

Organizatori ovog festivala, orkestar „Impresija“ je prve večeri u Paviljonu u Tvrđavi organizovao tribinu „Stvaranje mladih autora“ koju je vodio direktor PGP-a Vladimir Graić.

Istoga dana u tom prostoru otvorene su izložbe fotografija niškog foto-reportera Dušana Mitića Cara i umetničkih lutaka Milice Štrbo, a promovisana je i knjiga “Moja odiseja” Vojkana Borisavljevića.

Prvi Evergreen festival u Nišu je ujedno i uvertira obeležavanja gradske slave Sveti Car Konstantin i carica Jelena.

Foto: Kerber
Foto: Kerber

Podsetimo večeras, odnosno treće večeri Evergreen festivala (31. maja) na Letnjoj pozornici nastupiće niška grupa Kerber i orkestar Impresija, koji će se publici predstaviti u malo drugačijem izdanju, kroz simfo-rok koncert, pod dirigentskom palicom kompozitora Vojkana Borisavljevića.

Ulaz je kao i prethodna dva dana besplatan.