Da li je Radnički oštećen na meču protiv Crvene zvezde?

radnički

Puno prašine se diglo u srpskom fudbalu nakon meča Radničkog i Zvezde. Saopštenja Partizana namenjena delegatu sudija, Crvene zvezde kako Partizan obmanjuje javnost, dok se Radnički nije zvanično ovim povodom oglašavao.

Velika bura se digla nakon meča između Radničkog i Crvene zvezde. Naime, gol Pešića za trijumf crveno-belih u 97. minutu je dosta sporna situacija. Sudija je meč produžio 4 minuta, a meč se igrao 98 minuta. Na meču Radničkom pokazana dva crvena kartona, što je u taboru Nišlija izazvalo veliko nezadovoljstvo.

Nenad Lalatović je posle meča sa Zvezdom bio nezadovoljan suđenjem, ali i pomalo suzdržan, s obzirom da je tokom celog meča dobacivao sudijama. Naime njemu se nije dopalo to što se meč igrao 98 minuta, iako je produženo 4, kao ni to da je njegov igrač u nadoknadi dobio crveni karton.

“Možda je i Kanga za simuliranje mogao da dobije drugi žuti. Iskren sam, ne mogu da lažem. Sudija je produžio utakmicu za četiri minuta, a mi smo primili gol u 98. minutu”– izjavio je Lalatović

Kapiten Radničkog Aleksandar Pejović je za Sportski žurnal izjavio kako je njegovom timu učinjena nepravda i da se radi o “otimačini”.

“Kažnjeni smo, ništa drugo. Brutalno i drastično! Nagrada koju smo zaslužili pretvorena je u kaznu. Umesto da izuzetno borbenu igru, visoko motivisanu i sadržajnu, bez obzira što je pred nama bila jaka Zvezda, krunišemo više nego zasluženim bodom doživeli smo nešto što ne mogu da definišem. Nije to samo nepravda već klasična otimačina i to pred očima Srbije! I da se razumemo, neću o Zvezdi ništa drugo da kažem osim da poštujemo naš najbolji klub, da respektujemo igrače, trenere i navijače”– rekao je Pejović za “Žurnal”.

Pejović se takođe nadovezao na to da se publika tera sa stadiona zbog ovakvih situacija i postavio pitanje da li se fudbal u Srbiji igra samo zbog večitih rivala.

Ostaje pitanje da li je Radnički oštećen u duelu sa crveno-belima i kakva će reakcija tima biti na sledećem meču protiv Partizana u Humskoj.

Global Digital Clinik